Gezellig onderonsje met mooie Fay van Laar

Whatmatters vertroeft de laatste tijd geregeld bij onze Noorderburen. Niet alleen omdat het daar ‘hartstikke’ gezellig is (want dat is het ook), of wij gewoon een internationale carrière ambiëren (we mogen dromen), maar vooral omdat ze ons de laatste tijd gewoon mooie dames aanleveren. Vandaag dus een rit richting Gelderland, naar de gemeente Doetinchem. Doet ie wat? Doetinchem dus…soms uitgesproken en soms ook geschreven als Deutekom, een stad aan de Oude IJssel, gelegen in de Achterhoek en de Liemers. Daar ontmoeten we Fay Van Laar, model, mama van een zoontje en een geweldig mooie vrolijke meid. Met een aanstekelijke glimlach op het gezicht beantwoordt ze al onze vragen met on het achterhoofd één ding…Leef, want het kan morgen gedaan zijn. Als iedereen zo in het leven zou staan…de wereld zou er zoveel mooier uitzien…in ieder geval zorgt Fay alvast voor dat ene lichtpuntje in Doet ie, euh, ‘Deutekom’. De vragen…
2 (1)
Vertel eens, wie is Fay Van Laar?
Mijn naam is Fay van Laar….pas 33 geworden. Moeder van een zoon…Op het moment ben ik fulltime huismoeder…en ik sport veel.
 
Hoe lang ben je al bezig als model?
Ik doe al modellenwerk sinds mijn 16e. Met ups en downs.2 (10)
 
Waarom ben je ermee begonnen?
Ik ben ermee begonnen puur als hobby. Zoals ieder klein meisje stond ik al vroeg voor de spiegel poses na te doen en was altijd al bezig met het uiterlijk. Met drie broers om me heen die me altijd zaten te pesten zoals broers dat doen, wou ik bewijzen dat ook ik best zoiets kon doen.  Ik heb me toen ingeschreven bij een modellenbureau, maar helaas bleek dat niet een echt modellenbureau te zijn.  Daarna heeft het een tijdje stil gelegen. Ik werd zwanger. Na de zwangerschap was mijn lichaam veranderd en wou juist daarmee bewijzen dat je echt nog wel shoots kan doen met een ‘niet perfect’ lichaam. Puur hobby. Door Social Media heb ik inmiddels een behoorlijk netwerk opgebouwd en word ik ondertussen ook ontzettend veel gevraagd.2
 
Euh…we vragen ons af wat jij dan ziet onder ‘perfect lichaam’ want dit is niet mis…soit…waar onderscheidt Fay zich met de rest?
Ik denk dat ik mijzelf onderscheid puur door juist mezelf te zijn en niet teveel druk op dingen wil leggen. Gezelligheid en een klik is voor mij veel belangrijker.2 (4)
 
En of het hier gezellig is! Heb je een quote die toepasselijk is op jezelf?
Mijn  favoriete quote is…”Leef alsof het je laatste dag is”. Het is vaak jammer dat men zich zoveel zorgen maakt terwijl als je weet dat je er morgen niet meer bent,  zou je heel anders in die dag staan. Dat is echt iets om je bewust van te zijn vind ik.2 (7)
 
Kunnen we ons helemaal in vinden. Andere vraag, ook voor u is Social Media erg belangrijk. Waarom moeten we je hierop volgen?
Social Media zorgt uiteraard voor veel netwerken en is heel actueel.  Je kan er uiteraard alles van me volgen. De shoots, maar ook mijn dagelijks leven en mijn gezellige avondjes uit. Ook post ik veel selfie’s.  Je kan wel zeggen dat ik ook echt een ‘selfie mens’ ben! (lacht luid).2 (9)
 
Een Selfie-Queen…die hadden we nog niet bij Whatmatters! Is er momenteel ruimte voor een ‘Selfie-King’ in je leven? En wat moet die dan bezitten?
Momenteel heb ik geen vriend nee.  Maar ben wel verliefd! (verlegen lachje). Een man moet tegenwoordig nog wel van hele goede huize komen willen ze mijn hartje nog kunnen veroveren. 
 
Lekker mysterieus…misschien lees hij wel mee! Geef eens een essentiële tip voor onze mannen?
Mijn tips aan de mannen zijn…zorg dat je je beloftes na komt en echt te vertrouwen bent. Dan krijg je het meest gedaan van je vrouwtje. Oh, en geef haar elke dag het gevoel dat zij jouw Nr 1 is en zorg goed voor haar. Neem haar niet als vanzelfsprekend.2 (6)
 
Doen we! Waar ga je graag stappen, drinken, eten,…?
Ik ga graag stappen in een gezellig bruin cafeetje. Of heerlijk eten bij Gringo’s in Doetinchem. Daar hebben ze ook overheerlijke Mangobana Cocktails. Love it.  Dat is dan ook gelijk mijn favoriete zonde.  Oppassen geblazen dat je daar niet teveel van drinkt. (lacht)2 (5)
 
Blazen en drinken…gelukkig zijn we daar telkens aan ontsnapt, dit ter zijde! Een laatste vraagje…Wat zijn je verdere ambities?
Ik ben iemand die liever niet teveel in de toekomst plant. Tuurlijk heb ik wel een aantal doelen…en uiteraard zou het leuk zijn om meer opdrachten in de toekomst te kunnen gaan doen. Maar er zijn zoveel meiden die model zijn. Concurrentie is enorm.  Ik ben meer iemand die het op me af laat komen en daar het beste uithaal. Geniet van iedere dag. We moeten als mens zijnde al zoveel…dus LEEF!!
Dat is gesproken! Bedankt Fay voor dit gezellig, vrolijk en gewoon tof gesprek. We wensen je heel veel nieuwe opdrachten toe en hopen dat jij nog heel lang kan ‘Leven’…Zoals jij in het leven staat, daar kunnen nog heel veel mensen iets van opsteken! Wens je net als ons deze Selfie-Queen te volgen op Social Media , werp dan zeker eens een blik op haar Instagram. Het verveelt nooit! Doen!2 (3)
Credits & grote dank aan:
– Ton Halfman photography
– Jaap van Lenthe ( www.catchlights.nl)
– Gert van der Ende
– Tensive art
2 (2)

You May Also Like

Knap toptalent atletiek wordt dé sensatie op Olympische Spelen in Tokyo

En niet alleen door haar snelle beentjes… Of zeg maar stel heerlijk mooie benen. ...

Rita Ora maakt het hot in Ibiza

‘Hot Right Now’ Laten we stellen, al jaren. Wie de wulpse zangeres een beetje ...

Manchester United van Lukaku en Fellaini haalt niveau caféploeg na spelletje 'kutbal' (Video)

De miljoenen verdienende sterren maken er een echt zootje van… Wij zijn ook voetballers, ...

Hosting door Fraai