Ga eens op STEP

Wild is mijn zoon van steppen, hij zou het ding overal mee naartoe nemen. In een jolige bui, wil ik het ook wel eens proberen om dan 10 minuten later met een stekende pijn in de kuit waarmee ik afzet, mijn poging te staken. Steppen, nee niks voor mij! MAAR dat was buiten VESPER gerekend.

Elektrische step van Belgische bodem

step-white-7
De Vesper is een coole, elektrische step, waarmee je best een eind kan komen. Bovendien ook nog eens van Belgische makelij en goed voor het milieu. Terwijl wagens bumper aan bumper staan aan te schuiven, flits jij er met je step langs, luid lachend. Tot er eentje zijn portier openzwaait en jou niet had zien komen natuurlijk.
12909689_1575851862733203_6151140406418944219_oDeze step haalt als alles meezit zo’n 18 km per uur, dus honderden kilometers lijkt ons bij Whatmatters niet aangewezen. Maar als je niet ver moet kan het wel een hip en trendy alternatief zijn voor de urban hipster. Zo’n 30 kilometer bereik haal je met een volle batterij, maar het leuke is dat die zichzelf oplaadt als je de rem gebruikt. Alleen bij Whatmatters remmen we nooit …
Weet dat de batterij ongeveer een uurtje nodig heeft om volledig op te laden aan het stopcontact.

Perfect opvouwbaar

12819469_1563735437278179_1832168859068579162_oAangezien de step een goede 10 kg weegt en makkelijk opvouwbaar is neem je het overal makkelijk mee. Alle functies op de step zijn met de duim te bedienen en de step-white-1veringen laten je zelfs de zwaarste horde nemen. In de stad kan je er dus best mee uit te voeten en je hebt gegarandeerd wat bekijks.

Ontdekken

Wil je de Vesper eens in real life aan het werk zien? Dat kan! 3 juni is er de Vesper Test dag, van 7u30 tot 17u kan je in Wilrijk terecht! Lees er alles over op de website of op Facebook.
Voor 799 roebels is deze Vesper van jou!

You May Also Like

De Foldimate vouwt je was!

Als man alleen? Nog geen vriendin kunnen strikken? Kan gebeuren (nog) niet panikeren. Geregeld ...

toxic-avenger

Cult-alert : The Toxic Avenger

1984, ik was toen net de spermatozoïde fase ontgroeid, had ontdekt dat ik kon ...

Michael Kors gaat mee met de tijd

Michael Kors, wie heeft het merk nog niet opgemerkt in het straatbeeld? Van sobere ...

Hosting door Fraai