Festivals, als het wat exclusiever mag!

Wij geven toe, we zijn NIET altijd authentiek bij Whatmatters. We kunnen wel over festivals schrijven, we gaan er wel naartoe en we staan wel enkeldiep te ruften in de modder, maar als je het ons echt heel eerlijk vraagt, geeft ons toch maar net wat meer luxe. Je hebt natuurlijk Tomorrowland in eigen land, maar met het gevaar van heel wat banbliksems over ons heen te krijgen en gedefriend te worden, wij vinden dat hele gebeuren wat overroepen (maar uiteraard verdienen de heren wel een plekje in onze lijst, nvdr.). Legendarisch zijn de momenten, dat alvast één lid van de redactie zijn tickets heeft weggeschonken aan aankoopprijs, wegens geen zin.
Soit, voor iedereen die diep vanbinnen ook wat meer beleving & luxe verwacht, ook op festivals, hebben we alvast 4 onvergetelijke belevenissen op festivals opgelijst. Zaken waarvoor zelfs de Whatmatters redactie zou zwichten en dan spreken we nog niet over onze festival chick, die we deze zomer uitzenden, weliswaar in iets minder comfortabele omstandigheden, rekening houden met budgetten, weet je wel …
Bonnaroo Festival – 9/12 juni – Manchester (VS)
Tame Impala – Pearl Jam – Ellie Goulding – …
Bonnaroo Roll Like a Rocktar
https://www.bonnaroo.com/on-site-accommodations#roll-like-a-rockstar

Zo toonvast als de gemiddelde deelnemer aan de voorrondes van ‘The Voice’, maar toch altijd willen touren als een echte ster? Dan is dit arrangement vast wat voor jou! Als VIP in je eigen bus verblijven, samen met wat vrienden, daar tekenen we voor. Heel de dag voorzien van hapjes en drankjes en het beste zicht, meer moet dat niet zijn. Standaard is deze package al redelijk omvangrijk, maar wil je er nog wat meer roebeltjes tegenaan knallen, informeer dan gerust via de link, zowat alles kan!
RLRS1-site RLRS3-site
 
 
 
 
 
Tomorrowland – 22/24 juli – Boom
Armin van Buuren – Like Mike & Dimi Vegas – …
Tomorrowland Mansion
https://www.tomorrowland.com/nl/tickets/dreamville/mansion
Met 12 in een volledig uitgeruste villa? Dat kan op Tomorrowland! Wie weet wil er wel één of ander elfje mee! Op kruipafstand en met eigen sanitair, ideaal dus voor die moeilijk nachten. Er zijn ook nog heel wat betalende opties mogelijk, denk daarbij aan massages, een butler service, …
dv_mansion_003 d4r-1360_0 20150723-124537_0_0
 
 
 
Lollapalooza – 28/31 juli – Chicago
Radiohead – Major Lazer – Flume – …
Lollapalooza Platinum Pass
https://www.lollapalooza.com/vip-platinum/
Zin om eens een festival mee te pikken in Chicago? Met de Platinum pass krijg je hier in elk geval eigen sanitair, een mini-spa behandeling, platforms met zicht op het podium en een eigen golfkarretje om je te verplaatsen. Met wat geluk chill je ook met de artiesten want ook daar heb je met de platinum pass contact mee, je kan immers in hun private lounge.
10844735866_a66f0ac206_b 10844892283_fd3f69d69c_b 10844706904_380cab476c_b
Secret Soltice – 16/19 juni – Reykjavik
Radiohead – Deftone – Die antwoord – …
1 miljoen dollar ticket
https://secretsolstice.is/the-worlds-first-million-dollar-festival-ticket/
Speciaal dit festival in Ijsland. Een optreden in een vulkaan, kan je immers niet anders omschrijven. Voor 1770 roebeltjes pik je deze belevenis mee op het festival van de Middernachtzon. De duurste optie is een ticketje van 1 miljoen dollar voor 6 personen. Het festival kroont zich daarmee tot het duurste festival ter wereld. Je krijgt daarvoor privé-transport, optredens, bezoekjes aan de IJslandse natuur en nog veel meer. De middernachtzon zorgt ervoor dat het nooit donker wordt, maar daar moet je letterlijk en figuurlijk niet van wakker liggen.
©-Hans-Strand-1-1030x687 081021_150836_atmosiceland_tox_10.article_x4
Secret_Solstice_2015_Secret_Solstice - 16

You May Also Like

Martini Caffè Torino, de allereerste Negroni bar in België

Vorig jaar bracht Martini met Caffè Torino voor het eerst het concept van de ...

AFW: Een weekend vol fashion!

Van een mode-event meer of minder kijken we bij Whatmatters niet meer op. Nee, ...

5 redenen om naar Tel Aviv te trekken

Op zoek naar een toffe reisbestemming voor je volgende city break? Boek maar al ...

Hosting door Fraai