Double Stitched, dubbel plezier

Nu vaderdag angstvallig begint te naderen en de gemiddelde zoon/dochter weer met de handen in het haar zit, is Whatmatters er om oplossingen en inspiratie te bieden. Dank u, Whatmatters!

DS-TABLEWARE-productie-proces-13Enkele weken geleden botsten we op de leuke accessoires van Double Stitched. Buiten het feit dat alles Made in Belgium is en wij alvast met het aankomende EK met de Belgische vlag wapperen, zijn het ook items van hoogstaande kwaliteit.

De Antwerpse ontwerper Björn Verlinden is het brein achter het merk. Van jongsaf gebeten door mode ronde een opleiding mode en DS-TABLEWARE-productie-proces-21snit&naad af, niet zo vanzelfsprekend voor een jongeman. Na ervaring te hebben opgedaan bij wat modehuizen kwam Björn in 2010 met zijn eigen capsulecollectie op de markt.

Vandaag bestaat de collectie uit handtassen, shoppers maar voor de mannen ook portefeuilles, kaartenhouders en tableware. Een echte man zet zijn gin graag op een stijlvolle onderzetter, laat dat duidelijk zijn. Basic items, met kwalitatieve materialen en een uitgepuurde stijl. Double Stitched werkt enkel met Europese producenten en met het fijnste leder.

Wij selecteerden voor jullie alvast 2 items waar jullie vader ongetwijfeld de Horlepiep (gewoon opzoeken op het internet, nvdr.) van danst (indien hij hier nog toe in staat is, nvdr.)

GORGE KEYHANGER
Als je je sleutels verliest, doe het dan in stijl
3-7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
COASTER SMALL
Als je je lazarus drinkt, maak dan geen kringen op tafel (dan is moeder ook tevreden)
luxury_for_men_-_double_stitched_-_coaster_thumb_3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze items zijn te verkrijgen bij Amandine in ’t stad, P.I.E.T Moodshop, Objet Trouve, La Bottega en enkele andere concept stores.
Ook onze vrienden van Luxury For Men hebben enkele leuke items van Double Stitched in het aanbod, ontdek ze hier.
Meer info op www.double-stitched.com of op Facebook.

You May Also Like

4 overschatte vakantiebestemmingen

Je hebt vakantiebestemming waarvan je mond bij aankomst openvalt en die je pas 7 ...

Lumigon T3: de perfecte smartphone

Uiteraard zijn er de klassieke smartphone merken, maar je wil net als de Whatmatters ...

Who's The Dude? Hét spel van het jaar!

Wat we antwoorden op de vraag of we een spelletje willen testen? ja, natuurlijk, ...

Hosting door Fraai