De kleren van het lijf

Het moet niet altijd high fashion zijn bij Whatmatters, soms is gewoon praktisch al ruim voldoende. Dat heeft Sizable, een Belgisch label vajoen onderhemdjes alvast uitstekend begrepen. Een goed onderhemd vinden is immer niet evident. Draagcomfort combineren met onzichtbaarheid, het is weinig fabrikanten gegeven.

bamboe-sokken-duopackMet een mix van bio-katoen, bamboeviscose en elastaan fabriceerden de beide oprichters een uitstekend onderhemd, dat ook nog eens heel wat zweet weet te absorberen. Niet dat we bij Whatmatters zweten als een rund, maar mooi meegenomen is het wel. De shirts komen overigens uit Turkije en de heren hebben de pasvorm aangepast aan de actuele mannelijke lichaamstypen, de oermens is geëvolueerd, weet je wel.

Ook aan de voetjes hebben de heren gedacht. Met de bamboe sokken van Sizable, ruiken ook de voetjes naar bloemen in plaats van Camembert en zweten is er niet meer bij.

Met drie pasvormen en het nodige voorafgaande onderzoek, liggen de shirts nu in de winkels en zijn ze ook verkrijgbaar op de webshop van Sizable.

Neem alvast een kijkje op www.sizable.eu de shirts zijn verkrijgbaar vanaf € 24,95.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De ultieme zomersneaker?

Nee, ik ga jullie weer niet lastig vallen met hoe geweldig ik de sneakers ...

Deze lente loop jij in dit camo-vestje!

  ‘Catch me if you can!’ Nu het terreurniveau teruggebracht is naar niveau 2, ...

4 Belgische mannelijke stijliconen

De collega’s van Man Man zijn onze stichtende voorbeelden. Nu hebben we er wel ...

Hosting door Fraai