Convoi, de container pop-up van het Eilandje

Pop-up, bij dit woord krijg ik tegenwoordig de nodige argwaan. Alle moet oppoppen om hip te zijn en ondertussen is het wat mij betreft alvast tijd voor de volgende trend. Maar dan bots je op CONVOI en denk je, zo kan het ook!

Convoi 1 45 containers om in te shoppen, nieuwe trends/design te ontdekken en je zelfs culinair te laten verwennen. Binnenkort te vinden op het Eilandje in Antwerpen. Een stad in de stad eigenlijk en misschien wel de manier om retail op het Eilandje te doen floreren. Want momenteel mag de Antwerpenaar of toerist dan wel heel Convoi 2wat horeca vinden in dit stadsdeel, voor de fashionista of trendsetter is het heel wat minder evident om wat naar de gading te vinden.

Kim Soeffers, het brein achter dit unieke concept selecteert zorgvuldig de winkels/concepten die in aanmerking komen voor een plaatsje en houdt de regie strak in de hand. Jong opkomend talent en gevestigde waarden vormen er de ideale mix en zorgen voor de nodige beleving. Je gaat er shoppen, ervaren en vooral ook de unieke atmosfeer opsnuiven! Een oase/dorp, waar je terecht kan voor shopping, film, cultuur maar net zo goed versmarktjes of een kapper zal vinden, een leuk idee alvast.

Convoi 4 met interesse huren er al een stekje vanaf € 1.495 per maand, maar korter en langer kan ook. Misschien een ideetje voor Whatmatters?

Gezamenlijke marketing, de juiste winkels en heel wat events zullen de containers doen bruisen van leven en voor vernieuwing zorgen. Wij kijken er alvast naar uit.

Convoi 5Aan het Red Star Line Museum en Waagnatie werd recent begonnen met de aanleg van het park, dat nog dit jaar de (container)deuren zal opensmijten. Wij geloven er alvast in en wie weet kom je er Whatmatters in de toekomst wel tegen!

Meer weten over Convoi? Neem een kijkje op de website of volg ze op Facebook/Instagram.

Interesse om zelf een container in te nemen? Kim geeft je graag alle info, contacteer haar via [email protected]

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

3 fonkelnieuwe Antwerpse hotspots!

Ja, we zijn van Antwerpen, kunnen we verder ook weinig aan doen. Nu is ...

5 hipste co-work adresjes van Antwerpen

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan ...

Whatmatters Travel tip: Fietstochtje aan Phoksundo Lake in Nepal (video)

Om in balans met jezelf te blijven…letterlijk en figuurlijk! Voor de aardrijkskundige leken onder ...

Hosting door Fraai