Zoek één van de zeven schoonheden bij ravissante Céline Cracco

‘Intro’s schrijven voor dummies’…Uw Whatmatters-redacteur is ermee bezig en als alles goed gaat, mag hij komende herfst alvast naast Herman Brusselmans, Jeroen Meus, en zijn eigen moeder (die net een pikante roman heeft geschreven nvdr.) plaats nemen aan de signeertafels van de boekenbeurs. Normaal gezien zoek ik na een interview altijd wat elementen die aan bod zijn gekomen om een artikel te teasen, aantrekkelijk te maken, kortom…lezers hongerig te maken de rest van het artikel te willen verslinden. Vandaag echter geen intro…deze jongedame stond erop zelf de intro te doen…bij deze…’De intro van Miss Céline Cracco!’

thumb_2.2_1024
Credits: Stef Degraeve MUA: Adelien Vanoverbeke


Hallo! Mijn naam is Céline Cracco, we beginnen al met een rijmpje (Lacht). Ik ben in februari 19 jaar geworden en ben een geboren en getogen Roeselarenaar. In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met schoonheid en gezondheid. Ik ben dan ook kapster met daarbij ook een opleiding schoonheidsverzorging en ik ben ook healthy en lifestyleoach. Dit houdt in dat ik mensen help naar een gezondere actievere levensstijl. Mijn hobby’s zijn niet zo speciaal, mensen mooi en gelukkig maken dat is voor mij het belangrijkste. Ook zijn vrienden en familie heel belangrijk voor mij! Verder ben ik een echte SHOPAHOLIC!
thumb_2-1.4_1024
Credits: Danny Vandebossche

Doe je goed! Ga gerust verder…
Ik ben een sociaal en goed mondige jonge vrouw uit Roeselare die er enorm van houdt om nieuwe contacten te leggen en een babbeltje te slaan. Alleen zijn is echt niet aan mij besteed! Alleen in de auto zitten maakt me soms echt al gek, ik moet iemand hebben om tegen te praten (lacht). Een dag zonder lachen is een dag niet geleeft zeg ik altijd.

Dan ben je hier aan het juiste adres…babbel en lach gerust verder…hoelang ben je al model?
Wel, toen ik 14 was deed ik mijn eerste fotoshoot en dat doe ik nu nog steeds. Nu wel heel wat minder. Met de twee jobs die ik combineer is daar niet altijd evenveel tijd meer voor. Toen ik 16 jaar was deed ik mee aan mijn eerste Missverkiezing waar ik 8ste eindigde van de 22. Dit jaar deed ik mee aan Miss Leie Ambassadrice 2016 en werd ik 1ste eredame!

thumb_2.5_1024

Waarom ben je ermee begonnen?
Toen een vriendin van mij geregeld foto’s nam en die op Facebook plaatste, kreeg ik een berichtje van een fotograaf die een deftige portfolio wilde opbouwen. Die kans heb ik onmiddellijk genomen. Mijn mama ging mee naar iedere fotoshoot! Zo ben ik contacten beginnen leggen en heb ik mij ingeschreven voor mijn eerste verkiezing!

thumb_2.14_1024
Waar onderscheidt Céline zich van anderen?
Sowieso mijn geboortevlek onder mijn linkeroog. Nu ben ik er heel trots op. Vroeger lachtten velen me hier mee uit maar nu besef ik dat dit iets is wat Céline echt Céline maakt. Ook mijn tatoeages zijn iets waar ik trots op ben!

thumb_2.10_1024
Credits: Jan Huysentruyt

Een geboortevlek is trouwens één van de zeven schoonheden! Iets anders, heb je een persoonlijk levensmotto?
After every storm there always will be a sunshine. Vorig jaar is moeilijk jaar voor mij geweest. Ik geloofde niet in die zonnestraal maar die is er toch gekomen!

Social Media is voor u erg belangrijk. Waarom moeten we je hierop volgen?
Dagelijks komen er nieuwe foto’s online, dus er valt altijd wel iets te beleven. Ook breng ik dagelijks veel tijd door op social media.

thumb_2-1.9_1024

thumb_2.12_1024
Credits: Jan Huysentruyt

Is er tussen al die tijd op Social Media nog tijd voor liefde n je leven?
JAAAA!

Das wel heel duidelijk…vertel gerust verder…
Ik heb een vriend, binnenkort wonen we zelf samen! We waren al drie jaar lang goed bevriend en hij was kind aan huis bij ons. En doordat we beiden een moeilijke periode hadden konden we precies alleen op elkaar steunen, hij was er iedere dag! Iedere dag zagen we elkaar en konden we elk ons verhaal doen, we vonden troost bij elkaar en uiteindelijk na 3 jaar zijn we samen gekomen! Velen hadden het voorspeld maar wij wilden onze vriendschap niet riskeren. Nu zijn we nog steeds beste vrienden! Alleen zijn we nu ook liefjes, familie en zowat mijn wederhelft. Hihi.

thumb_2.7_1024
Credits: Lorenzo beausaert

Je begint zowaar te blozen…Geef eens tips voor mannen. Wat moeten ze doen om een vrouw als u voor zich te winnen?
Wees niet te jaloers! Luister en probeer elkaar te begrijpen. En hang in het bij zijn van je vrienden niet plots de macho uit!

Dat weten we bij deze dan ook weeral! Waar kunnen we je in je vrije tijd terugvinden? Ga je nog veel stappen?
Vooral in Roeselare! Maar uitgaan doen we niet veel meer.

thumb_2.8_1024
Credits: Marc Declerck MUA: Cleo Dickele

Een laatste vraagje…wat zijn je ambities? Wat wil je nog bereiken?
Sowieso veel andere mensen helpen! Niet alleen met een gezond leven maar ook mensen die het psychisch moeilijk hebben. Er zijn veel mensen die er niet voor uit komen en niet durven door het grote taboe!

thumb_2.11_1024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooi en erg nobel! Heel veel succes in alles wat je doet Céline! Wil je meer van haar te weten komen, of word je ook graag dagelijks verrast met een glimlach, kijk dan zeker eens op haar Facebook- en InstagrampaginaVolgen die handel! NU!

thumb_2.6_1024
Credits: Danny Vandenbosche

 
 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXXIX: Xenia Inez

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom ...

Van 105kg naar 66kg naar Wereldkampioen? Fitgirl Sabine Veltman gaat ervoor!

Ok, we staan niet zo scherp meer als vijf jaar geleden maar onze redactie ...

Deze BBQ-mokkels bezorgen ons hete kolen!

Het kwik stijgt en blijft stijgen. Ideaal weer om ook vanavond de BBQ boven ...

Hosting door Fraai