Bangelijk basic

Het sneakermerk Common Projects is er eentje dat al even meegaat. Sinds 2004 brengen de Amerikanen als schoenen op de markt. Hét kenmerk van Common Projects? Soberheid en de combinatie van Amerikaans design met Italiaans vakwerk. Als je heel opvallend wil uitpakken laat je deze exemplaren maar beter links liggen.
Het fijne aan de sneaker? Je kan er zowel sportief mee voor de dag komen, maar door de strakke lijnen en de ‘basic’ look van de sneaker combineer je ze ook perfect onder een pak. De enige frivoliteit aan deze sneaker is dan ook de goudkleurige nummerstempel op de hiel, met kleur, code, maat en stijl. Strak dus!
Onze 3 favorieten vind je alvast hier onder:
 
Prijzen tussen de 330 en 350 euro per paar.
Online te bestellen en te ontdekken op Facebook & Instagram. Ook verkrijgbaar bij Graanmarkt13.

You May Also Like

De baardbalsem van een profwielrenner: GESCHKE BEARD BALM

Nee, met onze stoppels scoren we niet veel punten qua hipstergehalte en ook qua ...

Gedaan met pijn aan je kont!

Als man je portefeuille – die al dan niet uitpuilt van de roebels – ...

Nike Air Jordan 31

Vroeger wou onderstaande Whatmatters redacteur soms Michael Jordan zijn. Er waren echter enkele problemen: 2 ...

Hosting door Fraai