Anaïs Lemeer, mooi en zorgzaam meisje met mooie ambities

Leuven…voor de helft van de Whatmatters-redactie alvast zeer gekend terrein. De Grote Markt, de Oude Markt, Bondgenotenlaan, Bar Louis, PepeNero,…allemaal adresjes die in de week de eer hebben ons wel eens over de vloer te krijgen…Niet toevallig lopen we dan ook af en toe een plaatselijke schone tegen het lijf en dan weet je als redacteur van een online magazine dat bedoeld is om mannen te boeien, dat we ze dan ook even moeten aanspreken…Zo gezegd, zo gedaan en nog voor we de eerste vraag gesteld hadden, kregen we er geen speld meer tussen. Anaïs Lemeer, is de naam. Een jonge ambitieuze vrouw die in het verleden met het verlies van haar mama een stevige opdoffer heeft moeten verwerken maar hieruit de kracht put om van het leven te genieten en er tegelijk te zijn voor zichzelf, haar papa en drie oudere broers. In alles wat ze zegt en doet, straalt ze dit ook uit. Wie is die Anaïs? Waarmee is ze bezig? Wat is de link met een Duivelse Vrouw? Word je al nieuwsgierig? Terecht! Maar wij hebben de oplossing voor uw nieuwsgierigheid! Lees hieronder het interview en je komt het alvast allemaal stap voor stap te weten!
5
Dag Anaïs, vertel eens wat meer over jezelf?
Ik ben Anaïs Lemeer, 20jaar oud en woon in de buurt van Leuven. Thuis ben ik het enige meisje. Ik heb drie oudere broers. Nadat ik ben afgestudeerd, behaalde ik een diploma schoonheidsspecialiste, om zeker vrouwelijk genoeg te zijn tussen al die mannen thuis, (lacht). Want zonder mama die helaas veel te vroeg is overleden, heb ik niet veel meegekregen over schoonheid in mijn jeugd. Momenteel studeer ik nog en ben ik bezig met de cursus ‘Weddingplanner’.
8
Weddingplanner? Misschien komt dit voor ons ooit nog van pas…we zullen aan je denken! Hoe lang ben je al bezig als model en blogster? 
Ik ben veel bezig met bloggen en shoot’s. Zelf vind ik het heel leuk om foto’s te trekken van mezelf als ik wat opgetut ben, (lacht)…daarna werd ik wel is regelmatiger gevraagd om te poseren en shoots te doen. Zonder te twijfelen vloog ik die wereld binnen en vond me er redelijk snel op mijn gemak. Als ik zelf foto’s trek is het omdat ik het belangrijk vind om al die mooie momenten van mijn leven vast te leggen in foto’s en er achteraf terug aan kunnen denken. En bij shoots is het om af en toe mijzelf te kunnen verbazen en later naar mijn evolutie te kunnen terugkijken.
Een soort dagboek van het leven dus…waar onderscheid je jezelf in ten opzichte van anderen?
Vermits we thuis geen mama meer hebben, probeer ik haar taak zo goed mogelijk over te nemen. Ik kook elke avond voor mijn broers en mijn papa, help met de boodschappen,… . Gelukkig hebben we een poetsvrouw en sta ik er niet helemaal alleen voor. Vandaar ben ik erg zelfstandig en een zorgzaam iemand. Ik krijg vaak te horen ‘Je gaat een super goeie mama worden.’
4
Erg knap van je! Heb je een levensmotto? 
“Life is for deep kisses, nice adventures, midnight swims and strange conversations”
Waar zondig je wel eens aan?
Ik ben een ongelofelijk kostbaar mens. Ik ben een echte shopaholic en hou enorm veel van merken als Louis Vuitton, Michael Kors, Swarovski,…noem maar op. Ik hou ook van dure reizen. Mijn mooiste vakantie was een trip naar de Malediven, daar heb ik de mooiste stranden gezien. Als je houdt van een romantisch reisje is het de ideale ‘place to be’! Ik moet wel toegeven, ik ben er met mijn papa geweest maar niks houdt mij tegen om nog is te gaan maar dan wel met mijn vriendje. Lekker een weekje of langer niks doen en genieten van de rust, het lekker eten, u laten masseren, zonnen, zwemmen,… Echt een aanrader!
6
Goeie tip! Misschien als we ooit trouwen en je inhuren als weddingplanner en je onze reis mag organiseren! Je bent dus een echte levensgenieter… 
Mijn leven bestaat voornamelijk uit shoppen, mij laten verwennen door massages en wellness…daar kan je me altijd mee plezieren (knipoogt), terrasjes doen in de zomer, op vakantie gaan, shooten,…Ja, ik ben dus een echte levensgenieter en geef er veel geld aan uit om het beste te bekomen.
3
Wij voelen een quote komen…’Honey, make Money en laat de Roebels rollen’! Kevin? Doen we daar iets mee? Bon, iets anders…is er tussen al dat shoppen, massages en tripjes tijd voor liefde in je leven?
Ja! Ik ben al ongeveer 1 jaar en 4 maand samen met Kobe. Kobe is een voetballer die zot sexy op het veld staat en bovendien er nog erg goed blijkt in te zijn. Ik ben erg trots met zo een goeie voetballer aan mijn zij. Kobe is nog steeds aan het groeien in zijn passie en dat maakt hem ongelofelijk aantrekkelijk. Zijn grote droom is natuurlijk erg ver geraken ermee en daar twijfel ik niet aan dat dit hem zal lukken. Ik steun hem in zijn ambities ook zeker in het feit dat hij supporter is van Club Brugge! We waren dan ook echt superblij dat Brugge net de Jupiler League heeft gewonnen! Met mijn foto in het shirt van Brugge werd ik sindsdien ook ‘Bruges Babe’ genoemd.
Hoe heeft Kobe deze ‘Bruges Babe’kunnen verleiden?
Kobe heeft me kunnen verleiden door zich te gedragen als een echte gentlemen. Ik mocht direct de eerste date zijn pull lenen toen ik het kouder had, hij trakteerde (knipoog),… . Maar een man moet zeker ook stoer zijn. Hij moet de leiding durven nemen, dat is erg sexy. Ook een doel hebben in zijn leven zoals business, fitness, voetballen,… Dat maakt een man erg aantrekkelijk.
7
Vertel eens, wat mag een man zeker nooit doen in de verleidingsdans met een knappe vrouw?
Kom niet af met die typische openingszinnen! (mooie ogen, ken ik u niet van ergens,…)…echte afknappers, we hebben veel liever dat je eerlijk bent en gewoon zegt waar je naartoe wilt.
Wij zullen het doorgeven aan onze vriend, die voetballer is in Rubin Kazan, dat hij mag stoppen met deze openingszinnen! De Favo-vraagjes nu! Waar kunnen we je terugvinden om een drankje, hapje of stapje?
Mijn favoriete plekjes liggen vooral in Leuven. Aanraders waar ik vaak ga eten met vriendinnen zijn De PepeNero en de Troubadour in Leuven. Voor leuke terrasjes is het ook altijd gezellig in Bar Louis. Ook in Knokke, meerbepaald Siësta Beach vertroef ik vaak op een zonnig dagje.
1
Tevens allemaal plekjes die ook drukbezocht worden door onze redactie! Laatste vraagje…je ultieme ambitie?
Een droom is om later mijn eigen wellness- schoonheidssalon te kunnen openen. Ook wil ik nog vele verre reizen maken zoals de Malediven. Ook niet te vergeten…ik hoop dat mijn vriendje heel ver geraakt in het voetbal want dat is echt zijn obsessie en hij verdient het ook. Wie weet wordt hij ooit een Rode Duivel, dan zou ik zijn trotse duivelse girl worden, hihi.
2
Bedankt Anaïs voor dit interview en alvast heel veel succes in alles wat jij en ook je vriend Kobe doet! Mocht je ooit een Duivelse Vrouw worden, denk dan aan ons en dan maken we hier ook wel eens een reportage over. Desnoods volgen we je wel even mee tot op de Malediven. Willen jullie ook het leven van Anaïs volgen, neem dan zeker eens een kijkje op haar Instagram. Zeker de moeite waard!
10

You May Also Like

Whatmatters recenseert: Patser ****

Hooggespannen, dat zijn de verwachtingen als we de derde film van hét regisseursduo van ...

Manchester United van Lukaku en Fellaini haalt niveau caféploeg na spelletje 'kutbal' (Video)

De miljoenen verdienende sterren maken er een echt zootje van… Wij zijn ook voetballers, ...

Daarom is jouw lief soms gewoon een echte bitch!

Man zijn is soms gewoon ongemeen hard… Dik klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren…“Scheelt er ...

Hosting door Fraai