Accessoires: Summer essentials!

Het is weer bijna zover, het favoriete seizoen van de Whatmatters redactie staat weer voor de deur! Bakken, braden en zalig niksen, hello summer!

Waar je in de winter met heel wat kleding, je stijl kan onderstrepen, is dit in de zomer vaak minder het geval, je hebt gewoon een pak minder aan (in België?, nvdr.). In de zomer maak je dus het verschil met je accessoires, zeg dat de Whatmatters redactie het gezegd heeft.

Hieronder alvast 7 accessoires waar ook jij deze zomer het verschil kan maken!

ZONNEBRIL

FT0488-P_14C_OS_A

Misschien wel de meest evidente in het lijstje, ook al kennen we een hoop mensen, die ook steevast in de winter een zonnebril ophouden, ze vinden het mysterieus. Durver of niet, met de juiste zonnebril kan je ongetwijfeld in de kijker lopen. Hou je van klassiek met een twist, dan is deze Tom Ford n°4, een uitstekende keuze!
RIEM
product
Hogere temperaturen, andere broek, andere riem. In de zomer kies je voor een geweven of stoffen riem. Draag je toch een lederen exemplaar, pas deze dan aan, aan het seizoen. Wij kiezen in elk geval voor dit exemplaar van Saddler. De Moris Belt in een stijlvol en zomers blauw. Voor 69,90 roebeltjes, online verkrijgbaar.

STRANDTAS

B6724_EF0896
Help je vrouw/vriendin, sleep jij ook eens het materiaal mee naar het strand! Maar doe dit wel in stijl, met een aangepaste strandtas, op maat van mannen. Scoor punten met deze J.CREW Japanese Indigo Coal Bag. Online van jou voor € 182,18.

ZOMERHOED

HER01028,herman-headwear,herman-panama-hoedLaat het basketball petje achterwege, deze zomer ga je voor de zomerhoed. Tenzij, de vorm van je hoofd het echt niet toelaat! Gesofisticeerd en stijlvol zorgt de hoed nog voor de nodige bescherming ook. Op headict.nl vonden we alvast dit pareltje, de Panama Azucar Naturel, voor € 79.
POCHET
79283007_0745_2Niet voor iedereen en elke gelegenheid weggelegd, maar reken maar dat je er een verschil mee maakt. De perfecte pochet maakt je outfit af. Kies voor een licht exemplaar en kleur, het is zomer! We vonden dit leuk exemplaar bij WE FASHION. Bestellen doe je dit
exemplaar voor slechts 12,99 roebeltjes. Geef toe, dat is geen geld voor een stijlinjectie.
ARMBAND
bracelet_0001s_0069_ben_mix_1
Niet elke mand is er wild van maar de juiste armband, maakt zeker in de zomer een heel verschil. Wij gaan resoluut voor Buddha to Buddha Bracelet Ben Black & Brown. Online te bestellen en voor € 169 de jouwe.
 
HORLOGE
komono-montre-winston-galore-walnut-herringbone_1024x1024_new_Met enkel een zwemshort en/of een t-shirt aan, springt je klokje extra in het oog. Verruil je geklede winterse exemplaar, voor een zomers model. Kies voor een canvas strap, luchtdoorlatend en helemaal klaar voor de zomer. Wij lieten ons alvast verleiden door deze KOMONO Winston Galore Walnut Herringbone. Voor € 79,95 rond je pols.

Ook bij Luxury For Men, waar we bij Whatmatters een uitstekende band mee hebben, kan je heel wat leuke zaken op de kop tikken! Deze 3 leuke items voor de zomer willen we jullie niet onthouden:

BANG & OLUFSEN BEOPLAY A2 BLUETOOTH SPEAKER
Een streepje muziek op het strand? Kristalhelder geluid, uiterst draagbaar en dit pareltje laadt je Smartphone nog op ook!
€ 399

bo_beoplay_a2

LODGE COMBO COOKER
Outdoor koken met 3 pannen in één, ideaal voor die zomerse avonden.
€ 99

10046118

V/SYDORW STOCKHOLM VIBRANTE ARMBAND
Subtiel, handgemaakt en zomers. Amen!
€ 54

download (1)

You May Also Like

Kleur je eigen sneakers in!

Net als ons creatief aangelegd en een passie voor sneakers en kleurtjes? Dan hebben ...

De geweldige tassen van WANT Les Essentiels

Geregeld brengen we een tassenmerk onder de aandacht op Whatmatters en dan hebben we ...

Fred Perry King of the collabs

Dat het label Fred Perry niet vies is van een samenwerking meer of minder ...

Hosting door Fraai