Zomerhype op komst

 

Het skaten ontgroeid of gewoon toe aan iets uitdagenders? De OneWheel zou deze zomer wel eens helemaal kunnen doorbreken. Het is dat we bij Whatmatters het evenwichtsgevoel van een zatte Zwitser hebben of we hadden onze bestelling al geplaatst.

Onewheel-Profile-v2-700px
Fijn speelgoed – OneWheel

Op de OneWheel, balanceer je op 1 wiel en maak je de voetpaden of wegen onveilig. Heel kort door de bocht is het een elektrisch skateboard dat je een instant snowboard gevoel geeft. Door middel van ingenieuze sensoren balanceert het bord rond het wiel en je zet het in beweging door voorwaarts te leunen. Remmen is simpelweg achteruit gaan hangen met je lichaam. Klinkt als kinderspel, maar de Whatmatters redactie gaat gegarandeerd op de muil.

Dit ingenieuze speeltje haalt een topsnelheid van 24 km/uur, heeft een lange batterijduur en is opgeladen in 20 minuten. Met de bijbehorende app, pas je je board ook helemaal aan je stijl aan.

Geen speeltje voor de allerkleinsten maar als volwassene kan je er alvast je innerlijke kind mee loslaten. De rare blikken, die neem je er dan maar bij.

Op www.onewheel.com lees je alles over dit tuig en bestel je het voor $ 1.499 + verzendingskosten. Aardig wat roebels, maar je krijgt er wel een heleboel gadget voor terug.

You May Also Like

Stijlvol de oortjes beschermen: Knops!

Terwijl we jullie eerder deze week nog 3 headphones om van te smullen voorschotelden, ...

Binnenkort het zelfreparerend glas voor je smartphone

Ben jij net als de Whatmatters redactie zo onhandig als de pest? Vorig week ...

Dit is het nieuwe luxueuze jacht van Rafael Nadal

Je moet iets doen met die 300 miljoen euro op de bank… Onder het ...

Hosting door Fraai