Weekendtip: VIBESTR

Swag, shawty, shizzle, er was een tijd dat we met onze flanellen benen (en met de nodige alcohol in het bloed, nvdr.) niet van de dansvloer te sleuren waren als er RnB door de speakers knalde. Wat altijd redelijk belachelijk oogt bij 2 redacteuren, die verkrijgbaar zijn in 50 tinten wit, afhankelijk van het seizoen. Soit! Voor de iets jongere & hippere rekels is er in elk geval VIBESTR, een fijn concept dat vanavond in de Versuz te Hasselt doorgaat. Al zijn ze bij Vibestr niet aan hun proefstuk toe.


De naam is een combinatie van VIBES en HIPSTER. Een mix van onafhankelijk, out of the box denken en muziek dus. Je kijkt dan ook je ogen uit op een #VIBESTR feestje! Het concept gaat ook verder dan enkel een party, het is een lifestyle. Een lifestyle waar muziek, mode, fotografie en street art mekaar ontmoeten, omarmen en binnen doen (nvdr. al is dat laatste niet strikt noodzakelijk, nvdr.
Lady S
DJ LADY S

Bon, we kunnen er nog lang over leuteren, maar trek vanavond je fancy sneakers aan, neem je twerk kont en rubberen ellebogen mee en ga eens een kijkje nemen.
Vanavond luister en dans je op de HIP-HOP, RNB, TRAGGA en andere sounds van onze noorderburen. DUTCH INVASION staat immers op het programma, DJ Moschino, DJ Frederico, DJ Lady S en nog vele anderen nemen plaats achter de decks en zorgen ervoor dat je tegen zaterdagochtend geen pap meer kan zeggen. Alle boys van de Mondial in Amsterdam zijn overigens ook present.
Alles over dit fijne event vind je op www.vibestr.be of check Facebook.
 
Een voorsmaakje vind je hier

You May Also Like

De tent, de sfeerbepaler van elk groot evenement

Laat de festivalzomer maar aanrukken Het festivalseizoen kan stilaan in gang getrapt worden en ...

Whatmatters citytrip-tip: Brugwachterhuisje in Amsterdam

Zolang we geen Amstel hoeven te drinken… Kunnen we er wel op slapen! Zo ...

Elke dag kreeft & garnalen

‘Elke dag kreeft & garnalen’, deze oorwurm van Fresku ( hier te ontdekken voor ...

Hosting door Fraai