Waar is DEZEEP?

Nederlanders, je moet er voor zijn. Bij Whatmatters maken we geen onderscheid tussen rassen, afkomst of kleur, voor ons is het allemaal één pot nat. Maar één ding weten we wel, naast in Antwerpen worden er ook in Amsterdam heel wat leuke kleding ontworpen.
Met DEZEEP (wat een naam, nvdr.), ontdekten we een leuk urban label. Een merk voor en door surfers, dat weten we wel te appreciëren. Bij Whatmatters zijn we zo stijf als een plank en dat schept een band! In elk geval is het idee voor het merk ontstaan in de warme wateren van Maui, Hawaii, er zijn slechtere locaties om een merk uit de koker te toveren lijkt ons. Paul Zeper was overigens de man met het plan. Na caps was het een 2-tal jaar gelden tijd voor een completere lijn.


Een heel eigen stijl die grafisch ontwerp en surfinvloeden combineert. Een merk dat staat voor een eigen stijl, jouw stijl, die je zorgvuldig dient te bewaken en waarmee je uit de massa springt. Ideaal om in de weekends door de steden te banjeren!
Meer info over dit label kan je vinden op www.dezeep.com. Uiteraard vind je er ook de webshop.
Het merk is ook aanwezig op Facebook en Instagram.

You May Also Like

Nederlands label kleedt de sterren van ARSENAL

Altijd al een profvoetballer willen zijn en dan nog bij voorkeur in de Engelse ...

5 mannentrends die vrouwen (stiekem) haten

Smaken verschillen, gelukkig maar of iedereen liep in hetzelfde rond en dat zou mode ...

adidas x Mastermind collab

Als 2 toplabels de handen in elkaar slaan en samenwerken, dan weet je dat ...

Hosting door Fraai