Waan je een superheld op het veld

Beide redacteuren van Whatmatters konden/kunnen op recreatief niveau best aardig tegen een balletje trappen. Waarbij de ene wegens verregaand versleten, de schoenen aan de haak heeft gehangen, blijft de andere helft krampachtig volhouden. Omdat we vermoeden dat er ook onder onze lezers heel wat voetballers schuilen, willen we jullie deze nieuwe voetbalschoen niet onthouden.
V5ProdWithBadge-3Inspelend op de film Batman V.  Superman die nu in de zalen draait, pakt het Amerikaanse Under Armour uit met pittige voetbalkickers die hier naar refereren. Ook als trap je geen krop salade uit mekaar, toch waan je je even de held met deze stappers aan je voeten. Wie wil er nog zijn eigen naam op zijn schoenen, als je 90 minuten lang Superman kan zijn?
Under Armour Clutchfit Force 2.0 FG  
Een mondje vol, het model, van een merk dat het in onze contreien het zwaar moet afleggen tegen giganten als Nike en Adidas. Wordt dit model hun doorbraak? We vrezen ervoor, maar zeker voor kinderen of diehard fans, zijn ze zeker een optie.
De schoenen zijn vormgegeven in een Superman- of Batman-thema, zijn vederlicht en passen V5ProdWithBadge-2als een 2de huid om je voeten. Voor 200 luttele roebeltjes bestel je deze schoenen op de site van Under Armour. Of je nu ook effectief een kegel gedribbeld krijgt, daar steken we onze handen niet voor in het vuur, maar je komt alvast stijlvol het veld op.
Als je dan toch aan het shoppen bent, koop dan ook gelijk één van de bijbehorende t-shirts. De shirts voeren het zweet af, beschermen je tegen de zon en kleven heerlijk rond je lichaam. De getekende buikspieren krijg je er zomaar bij. Voor de betere liefhebber een must om op training mee uit te pakken!
Ongetwijfeld is dit schoentje binnenkort te bewonderen op de oefenvelden van KFC Zammel. Allen daarheen!

You May Also Like

Lunch uit een bokaal

Wie bij eten uit glazen bokalen, alleen denkt aan appelmoes en naar karton smakende ...

Een luxueuze MINI op het water!

Uiteraard zijn er heel wat yachten waar je je roebeltjes aan kunt spenderen, maar ...

Hosting door Fraai