Tesla 3…Nu bestellen, eind 2017 geleverd.

Moesten we nu zeker zijn dat onze Duitser het nog zonder kleerscheuren 2 jaren (of gezien onze grote jaarlijkse afstanden omgerekend nog zo een 90 000km) volhoudt, hadden we al een duizendje naar de bankrekening van ontwerper Elon Musk getransfereerd en onszelf alvast online al een nieuwe Tesla, model 3, met op de deur subtiel het logo van Whatmatters, gereserveerd.
thumb_images_1024Ok, we moeten het toegeven. Qua originaliteit in naam scoort Musk hier met zijn “3” even hoog als het sexappeal van een ouderwetse leerkracht in een geruite dikke stoffen met kilo’s krijt besmeurde veston die angstvallig het smartboard weert ten voordele van de overjaarse overheadprojector. Laat dat echter de pret absoluut niet drukken. De “3” heeft het wel, dat sexappeal. Sowieso een kleine betaalbare en door iedereen gewilde elektrische gezinsberline met een uitgebreid rijbereik. Naast de ondertussen als zoete broodjes verkopende luxeberline Model S en de SUV Model X is de “3” een nog tot nu toe ontbrekende schakel in het hele Tesla-geheel.
thumb_1459515199-1.4649_1024
Ook de informatie die het charismatisch Tesla-opperhoofd Elon Musk op ons loslaat is bijzonder kort van stof. Voorlopig zijn er namelijk slechts enkele kernwoorden bekend: vijf zitplaatsen, een rijbereik van ongeveer 350 kilometer, een 0-tot 100 in 6 seconden, een ruime koffer en uitgerust met de veiligheidsfuncties van ‘Autopilot’, een staaltje vernufte toptechnologie dat ook al in het Model S verweven zit. Voor de rest is het wachten tot de productie. De prijs van de Model 3 zou rond de 35.000 dollar liggen, wat gezien de huidige koers neerkomt op ongeveer 31.000 euro.
thumb_Elon-Musk_1024
Wens je meer info over de nieuwe Tesla 3, surf dan snel naar de site en als je denkt tegen eind 2017 een nieuwe auto nodig te hebben, aarzel niet, tel uw Roebels en leg er nu al een duizendje ter reservatie neer om alvast de eerste lichting Tesla’s “3” de richting van uw oprit te zien uitkomen.
thumb_1459515195.3769_1024

 
 
 
 
 

You May Also Like

Amber Bernstein heeft goede genen!

Amber Bernstein is gek van lingerie en daar kunnen we toch werkelijk niets op ...

Daar zijn ze weer: de sokken met eindejaar!

Omdat we toch volop in de periode van eindejaarsgeschenken zitten en sokken met stip ...

Vanaf nu kan je ook de Porsche Taycan 4S bestellen

Het instapmodel… En wat voor één! Na de Turbo en Turbo S, is de elektrische ...

Hosting door Fraai