Een stukje Porsche 911 GT3

Nog altijd aan het dromen van een Porsche, maar de roebeltjes ontbreken? Niet getreurd, Porsche heeft ook een designafdeling met leuke gadgets en andere items Ook niet goedkoop, maar toch maar een fractie van de kostprijs van een Porsche 911 GT3.
WAP0501110G-911-gt3-soundbar-1-605Uiteraard ligt niemand, of het moet een garagist zijn, wakker van de achterkant van de nieuwe Dacia Duster, de achterkant van de Porsche 911 is een heel ander gegeven. Het is zoals de achterkant van tante Maria vergelijken met die van Beyoncé. Soit, met de PORSCHE 911 SOUNDBAR, haal je een sound installatie in huis die letterlijk is afgeleid van de uitlaat van het gelijknamige model (en dan bedoelen we het AUTOmodel, nvdr.)
Je krijgt niet enkel de achterkant van de 911 in je interieur, je krijgt er ook nog een 200 watt, 2.1 virtueel soundsysteem met geïntegreerde subwoofer bij. Ook DTS TruSurround en Bluetooth connectiviteit zijn voorzien, zodat je het systeem ook kan bedienen met de tablet en smartphone.
De look mag de ware carfreak dan doen smelten, de vormgeving doet het geluid ook beter klinken. Het design heeft dus ook zijn nut. download (2)
Met 19kg droog aan de haak, ga je dit systeem niet snel verplaatsen, maar een eyecatcher in je interieur is het zeker. Naast de authentieke eiken kast van diezelfde tante Maria, gaat het geheel wel iets minder tot zijn recht komen.
Wil je dit pareltje bestellen, dan kan dat hier. Voor € 2.949, haal je het authentieke Porsche gevoel in huis. Nee, niet goedkoop, anderzijds daar heb je van de wagen enkel de achteruitkijkspiegel voor.

You May Also Like

Een bijzondere Hermès Cape Cod

Schijt aan regels, ok, het is misschien kort door de bocht, maar dat is ...

Nooit meer een gebroken scherm dankzij deze smartphone-Airbag!

Bestond dit maar eerder… Het is alsof onze handen constant ingezeept zijn. De keren ...

Huawei verruilt plastic voor leer

Nee, we bedoelen er niets kinky mee. Doch, als jij je pas gelukkig voelt ...

Hosting door Fraai