Wij strippen ze tot op het bot

Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft ze, Whatmatters (sorry Paul Jambers, we moesten dit even pikken, nvdr.) Omdat we bij Whatmatters van het nieuwsgierige type zijn, heel wat hebben meegemaakt en weten dat heel wat mannen met vragen zitten, stellen wij ze. Vandaag leggen we dan ook enkele prangende vragen voor aan strippers Zina & Zino
Maak kennis met deze 2 ervaren rotten in het vak , die je een blik achter de schermen gunnen. Whatmatters had ze de kleren van het lijf willen vragen, maar aangezien we een klein beetje vertraging hadden waren we daarvoor te laat. G
zina-8 11062345_1019220201423053_1678235751961465801_nZina, Zino, hoe begin je in godsnaam met strippen?
Zina: Zo’n 16 jaar geleden ben ik begonnen als gogo danseres, ik ga al een tijdje mee (lacht). Je was vaak een hele nacht kwijt, terwijl een stripster op een kwartiertje haar boeltje kon pakken. Dat leek me een stuk interessanter, alleen dat naakt dansen, zou ik dat wel kunnen? Toen zei mijn vriend dat ik het niet zou durven en de trein was vertrokken. Watch me, dacht ik bij mezelf.
Zino: Zij daar (wijst naar Zina). Zina en de dames die bij de show waren dwongen me zowat op den duur. De heren hadden Zina naakt gezien en de vrouwen vonden dat ze recht hadden op hetzelfde.

Dus jullie vinden dat écht leuk?

Zina: Ja hoor, ik steek zelf mijn shows in elkaar en geef mijn grenzen aan. Jezelf artistiek uitkleden is verre van vulgair.
Zino: Ik was altijd al een entertainer maar strippen daar had ik nooit bij stilgestaan. Nu is het mijn passie, bedankt Zina!

En welke acts verkiezen jullie?
Zina: De leger- en de schoolmeisjes act zijn mijn favorieten
Zino: Mijn act als politieman waarbij ik binnenkom en het feest stilleg is een knaller. Daar ben ik uniek in. Zo heb ik er zelfs eens een rechter laten intuinen.
studiohj 20-05-2011-34-1Is het jullie hobby? Of rentenieren jullie ervan binnen een aantal jaar?
Zina: Je kan er aardig aan verdienen, laat het me zo stellen. Maar zonder passie hou je het niet vol. Van alle boekingen zou ik kunnen leven, maar ik heb ook nog een schoonheidssalon en een zonnestudio.
Zino: Je bepaalt zelf wel voor een stuk wat je ermee verdient. Maar voor mij blijft het een hobby.
Zijn jullie allemaal concurrenten van mekaar of één grote familie?
Zina: De concurrentie is bikkelhard en veel mensen gunnen elkaar het licht in mekaars ogen niet. Het is een hard en egoïstisch wereldje.
Zino: Ja er is concurrentie, maar ik ben meer van het type leef en laat leven. Al gunnen wij veel mensen iets, maar omgekeerd? Ik was eens onderweg naar een klant en toen ik toekwam stond er doodleuk een andere stripper zich al om te kleden. Ik had een contract, dus de klant kon betalen, maar dat zijn toch praktijken…
 
zina-7Maken jullie nog speciale dingen mee?
Zina: We zijn eens moeten gaan lopen van een groep zatte Polen. Dat waren geen mannen maar kleerkasten! Eén jonge knaap met verstand heeft toen de deur opengedaan, zodat we weg konden, gelukkig maar.
Zino: We maken heel wat mee. Maar een 80-jarige die in het midden van de show op haar knietjes viel, haar valse tanden uitdeed en me spontaan een blow-job wou geven, nee dat had ik nog niet gezien.
Wij worden geen strippers, laat dat duidelijk zijn! Zatte Polen en blow-jobbende oma’s, niet ons ding.
Blijven jullie eigenlijk nog lang aan de slag?
Zina: Ik sport 2 à 3 keer per week dus ik blijf nog wel even bezig. Er is een tijd van komen en van gaan, maar Zina blijft bestaan (lacht).
Zino: Volgend jaar nok ik ermee, jammer want er zijn weinig goede strippers in Vlaanderen. Ik train nochtans nog altijd vier keer per week, eet gezond en ga naar het schoonheidssalon van mijn vrouw. Een knappe, verzorgde stripper scoort beter.
act_abraham act_politie_zino
Dat doen wij ook, alleen … wij strippen niet! Soit, hoe reageert de familie erop?

Zina
: Wat een ander denkt boeit me niet. Ik ben gelukkig met mijn gezin en heb een hoop vrienden.
Zino: Daar lig ik niet wakker van. Wijlen mijn vader, waar ik wel een goede verstandhouding mee had heeft wel de bruggen opgeblazen, dat heb ik nooit meer goed kunnen maken.
Strippen jullie ook thuis?
Zina & Zino: Bij ons thuis niet echt, bij mensen thuis wel. We houden wel van die intieme sfeer.
Eerlijk, het blijft toch een riskante hobby, niet? Gaan jullie soms over de schreef?
Zina & Zino: Nee nooit (beslist)
Jullie trainen heel wat, maar is alles puur natuur?
Zina: Nee hoor, een stel tieten is uiteraard belangrijk en die had ik niet. Af en toe een fillertje kan ook nooit kwaad. Beter voorkomen dan genezen.
Jef doet gouden zaken in deze business, we horen het al. Zina, Zino, bedankt om jullie kleren aan te houden tijdens dit gesprek, dat bespaart ons een hoop problemen thuis.
Omdat we toch nog wat tips voor onze mannelijke lezers wensten te ontfutselen voor onze mannelijke lezers sloegen we Zino nog even in zijn eigen handboeien.
act_zino2Zino, eerlijk, moet je als man groot geschapen zijn voor deze job?
De meeste zijn wel goed geschapen ja, maar een must? Sommige vrouwen kicken daar blijkbaar wel op, maar de show moet vooral goed in elkaar zitten, het is meer dan swaffelen! Alleen tegen zit iedereen maar te filmen met zijn smartphone waardoor de interactie minder is. Daarom bij mij mag er maar 1 persoon filmen.
Swaffelen begot, daar hadden we nog niet bij stilgestaan. Word je er ook over aangesproken?

Tuurlijk, na elke show bijna. Maar wij hebben ook onze trucjes om onze jongeheer er groter te doen uitzien.
Laten we DAT nog even tussen ons houden! Tips voor mannen met ambitie?
Als je graag danst en entertaint is dit een ideale job. Zorg goed voor je lichaam, eet goed, sport en kom een cursus bij me volgen.
Wegens tijdsgebrek gaan wij even passen, maar we noteren het.
Zina & Zino boeken?
Zina & Zino
www.striptease-deluxe.be
www.stripper-zino-stripster-zina.be
www.striptease-stripsters.be
 
 
 

You May Also Like

Whatmatters interviewt schrijfster LIZE SPIT

Ook al weten we dat bij de gemiddelde lezer/volger van Whatmatters literatuur niet in ...

DRAMA! Onze man nam deel aan de bikepacking-race Northcape4000 en het werd Dé HEL!

– artikel opgedragen aan Frank Simons, een echte gladiator van de weg, die ons ...

Hosting door Fraai