Stijlvol flaneren & baden

Terwijl het water en zelfs hagelbollen met bakken uit de lucht vallen, over zwemshorts beginnen, je moet het maar durven. Anderzijds na regen komt zonneschijn en we hebben niet voor niets heel wat winterse dagen in de fitness doorgebracht. Kortom, bij Whatmatters willen we die zwemshort aan!
Aangezien we elk jaar het aan den lijve ondervinden hoe moeilijk het is een stijlvolle, comfortabele zwemshort te vinden, waar je met trots mee aan de zwemkuip kan zitten, helpen we jullie een handje. We mijden de ‘ballenpitser’ wegens niet ons ding, blijven angstvallig weg van de doorschijnende exemplaren en passen voor al te klassieke dessins.
Whatmatters ging op zoek naar 6 stijlvolle shorts, waar je ook mee naar de swim-up bar durft. Shorts die flatteren en zich vlot laten combineren met bijpassende slippers en een polo. Omdat je ook naast het zwembad die afgetrainde buikspieren optimaal in the picture wil zetten.
De keuze van Whatmatters vind je hieronder, love it or hate it, die keuze laten we aan jullie.
FRESCOBOL CARIOCA
ONDAS SLIM FIT
€  170 
Babyblauw flatteert bij zomerse temperaturen en een zongebrande torso! ‘Ondas’ is overigens Portugees voor golf, het onmiskenbare patroon van deze short. Het waterdicht draagzakje krijg je er zomaar bij.
650662_mrp_in_l frescobol-carioca-azure-ondas-printed-mid-length-swim-shorts-blue-product-5-497129181-normal
TOM FORD
PRINTED MID LENGTH SHORT
€ 410
Iets gewaagder? Met deze val je op, dat garanderen we je. Deze short snoer je wat vaster met gouden bandjes, wat wil je nog meer? Het vertroebelde floraal motief doet je wegdromen van exotische stranden, zelf als je bij toeval eens in Blankenberge bent beland.
654349_mrp_in_l 654349_mrp_e1_l
MISSONI
PRINTED SHORT LENGTH SHORT
€ 260 
Leg je met deze short niet tussen de kussens, want ze vinden je gewoon niet terug. Soit, bij Whatmatters zijn we in elk geval wild van dit motiefje.
650953_mrp_in_l  650953_mrp_e1_l
LORO PIANA
COTTON-CHAMBRAY SWIM SHORTS
€ 325
Dit casual exemplaar met jeans look, draag je ook met stijl naast het zwembad. Gemaakt in Italië met heel veel oog voor detail.
650525_mrp_in_l 650525_mrp_e1_l
GUCCI
WEBBING-TRIMMED SHORT
€ 330

Stijlvol, sober en kort, Gucci weet ons alvast te verleiden. Door de heupband makkelijk te herkennen en sneldrogend, meer moet dat niet zijn.
634759_mrp_in_l 634759_mrp_e1_l
 
VILEBREQUIN
MERISE TURTLE PRINT
€ 195

Een klassieker die niet kan ontbreken. Vilebrequin, ooit gestart in St.Tropez gaat al wel even mee. Wij kozen voor het exemplaar met schildpad print.
630048_mrp_in_l 630048_mrp_e1_l
Deze selectie shorts zijn te vinden op www.mrporter.com.

You May Also Like

Waan je een wielerheld

Bij Whatmatters wanen we ons soms helden, we geven het grif toe. En hoewel ...

Addmyberry, altijd een mening

Je hebt van die labels die al wat langer meegaan, maar er toch steeds ...

Mexicaans gesokt

Het leven is te kort om slecht gesokt door het leven te gaan, is ...

Hosting door Fraai