Speelgoed voor volwassenen (en kinderen)

Niet dat we bij Whatmatters infantiel zijn, maar we hebben nog kleine kinderen, en kunnen dit dus perfect als excuus inroepen. Bovendien speelt 1 lid van onze redactie nog voetbal en daar huppelen, zoals algemeen geweten, de grootste kinderen over het veld. Dit maar ter intro van de POWER UP 3.0.


Spelen met papieren vliegtuigjes, wie heeft het niet gedaan? Vertrek vanuit het oeroude vouwen van vliegers,  gooi er een hi-tech sausje over met een smartphone applicatie en je hebt de Power Up 3.0. Bekijk rustig even het filmpje en je weet hoe dit in elkaar zit. Dit vliegtuigje is al wat langer op de markt, maar weer helemaal in sinds de opkomst van de drones.
PowerUp-3-0-Smartphone-Controlled-Paper-AirplaneMet je smartphone, krijg je eigenlijk de controller in handen van dit papieren vliegtuigje. Het werkt verrassend simpel, achteraan monteer je een propeller en vooraan een bluetooth module met batterij, meer is het niet, dat we daar niet zelf op gekomen zijn.
Je krijgt 10 minuten vliegplezier met een volle batterij en moest je toestel crashen, dan kan deze wel tegen een stootje. Met een vliegbereik van een goede 50 meter, haal je best wel wat hoogte. Dagenlang ga je je er niet mee entertainen, maar je hebt er ongetwijfeld wel bekijks mee.
hero2_curvelive_Tailor-Toys-PowerUp-3-0-Smartphone-controlled-paper-airplane-7Op heel wat plaatsen kan je dit toebehoren voor je papieren vlieger bestellen. Momenteel is het toestel verkrijgbaar bij Decovry. Meer info vind je hier.
Voor € 54,99 te bestellen.

You May Also Like

Welgevormde beauty Marissa leidt ons rond op E3 game-beurs

Alles wat mannen willen… Of toch bijna. Vraag aan 100 mannen wat hen interesseert ...

Fossil pak het met de Gen 5 ‘smart’ aan

Fossil maakt al langer leuke horloges, maar recent lanceerde dit merk haar nieuwste generatie ...

Temptation Island-fans opgelet! Scoor nu deze heerlijke truien!

Ondanks we nog maar halfweg het huidige seizoen Temptation Island zijn, zijn de toekomstkaarten ...

Hosting door Fraai