Speelgoed voor volwassenen (en kinderen)

Niet dat we bij Whatmatters infantiel zijn, maar we hebben nog kleine kinderen, en kunnen dit dus perfect als excuus inroepen. Bovendien speelt 1 lid van onze redactie nog voetbal en daar huppelen, zoals algemeen geweten, de grootste kinderen over het veld. Dit maar ter intro van de POWER UP 3.0.


Spelen met papieren vliegtuigjes, wie heeft het niet gedaan? Vertrek vanuit het oeroude vouwen van vliegers,  gooi er een hi-tech sausje over met een smartphone applicatie en je hebt de Power Up 3.0. Bekijk rustig even het filmpje en je weet hoe dit in elkaar zit. Dit vliegtuigje is al wat langer op de markt, maar weer helemaal in sinds de opkomst van de drones.
PowerUp-3-0-Smartphone-Controlled-Paper-AirplaneMet je smartphone, krijg je eigenlijk de controller in handen van dit papieren vliegtuigje. Het werkt verrassend simpel, achteraan monteer je een propeller en vooraan een bluetooth module met batterij, meer is het niet, dat we daar niet zelf op gekomen zijn.
Je krijgt 10 minuten vliegplezier met een volle batterij en moest je toestel crashen, dan kan deze wel tegen een stootje. Met een vliegbereik van een goede 50 meter, haal je best wel wat hoogte. Dagenlang ga je je er niet mee entertainen, maar je hebt er ongetwijfeld wel bekijks mee.
hero2_curvelive_Tailor-Toys-PowerUp-3-0-Smartphone-controlled-paper-airplane-7Op heel wat plaatsen kan je dit toebehoren voor je papieren vlieger bestellen. Momenteel is het toestel verkrijgbaar bij Decovry. Meer info vind je hier.
Voor € 54,99 te bestellen.

You May Also Like

Cristiano Ronaldo showt waanzinnig prijzig klokje om de pols

Een horloge op Champions League niveau… ’s Werelds beste voetballer, althans voor de niet Messi-fans, ...

Gucci pakt uit met unisex ‘Grip’ uurwerken

Een peperduur horlogemerk daar zeggen we geen nee tegen, maar dat wil niet zeggen ...

PlayStation 5 komt er pas in 2020

Lads, slecht nieuws. De jongens die dachten tornooitjes Fifa ’19 onder de vrienden op een ...

Hosting door Fraai