Singles spits de oren

11390279_10207200728762871_4012788656692354708_n
Lieven De Clercq

Lieven De Clercq, 42, vader van 2 zonen, chronisch verliefd op zijn vriendin en enkel nog bezig met de dingen die hij graag doet. Als personal dating coach begeleidt hij singles, maar Lieven is ook acteur, actief met workshops en een geboren storyteller.
Met I Can Be brengt hij singles samen op een spontane manier, in real life!
Alles over I Can be lees je op www.icanbe.be of contacteer Lieven op lieven@icanbe.be
 
 
Bij Whatmatters zijn we zelf wel even single geweest. We kennen er dus alles van! Niet elke single heeft het echter even makkelijk als wij in onze tijd … Daarom spraken we een kenner pur sang aan Lieven De Clercq. Lieven is professioneel bezig met het begeleiden van singles, doet aan consultancy en organiseert workshops. Als iemand met tips moet kunnen komen, dan is hij het wel!
Ondanks zijn drukke agenda konden we Lieven strikken om 2-wekelijks door middel van een af en toe zelfs licht erotisch getint verhaal, het verhaal te vertellen van Rudy.
Rudy is al een tijdje …  
Ach weet je wat … Leer hem zelf stap voor stap kennen in zijn tweewekelijkse verhalen waarin hij zijn eigen flirt en date ervaringen met meer wetenschappelijke tips & tricks vermengt.
Enjoy!

Waar ben je eigenlijk mee bezig Rudy?

Ik schrik op want merk dat er vele ogen op mij gericht zijn. Plots besef ik waarom. Heb ik die laatste vraag aan mezelf werkelijk luidop gesteld? Op zich niets mis mee als je bijvoorbeeld alleen in je wagen bent op weg naar een meeting, of op toilet terwijl je een magazine aan het lezen bent of zelfs in een rijdend metrostel waar mensen elkaar toch niet verstaan.
Ik zit echter op een terras en niet alleen. Het is dinsdag middag rond 13u30. Terras van Patine zit behoorlijk vol. Mensen genieten na van een lekkere lunch bij een koffie en verse munt thee. Een koppel nipt aan hun laatste restje wijn. De fles is leeg en overwegen zelfs -en dat is ook luidop- of ze nog een fles gaan bestellen. Dat zij luidop iets zeggen is niet meer dan normaal dat noemen ze converseren. Als ik op mijn eentje iets luidop zeg is dat weird, tenzij ik aan het bellen ben.
Terug naar het koppel. Die fles waar ik over sprak was best snel leeg. Vooral zij kon er goed mee weg. Linda was haar naam. Die naam had ik eerder opgevangen. Ze kreeg een oproep en nam na een veel te lang tijd op: “Hallo met Linda”. Het hele terras was eindelijk verlost van de irritante beltoon. Hij zat er eerder bij uit verplichting, constant op zijn smartphone de ‘beursberichten’ aan het checken. Hij zat met zijn rug naar me en kon duidelijk zien dat het alles behalve beursberichten waren. Tenzij Tinder ook beurs genoteerd is en je online kan chatten met de stockbrokers.
8028832171_1199150658_kHet kon Linda alvast niet deren om lekker verder te drinken, fles twee was ondertussen aangekomen.  Tijdens het gesprek had Linda door dat ik met een half oor aan het luisteren was en met beide ogen aandachtig aan het kijken. Linda mocht gezien worden. Ze had een kort kleedje aan. Het was bijna windstil maar toch wist elk klein briesje zijn weg te vinden langs haar benen waardoor de weinige stof die ze aanhad steeds hoger schoof. Een mooi zicht en Linda wist dat goed genoeg. Zij zat aanvankelijk ook met haar rug naar mij. Toen ze door had dat ze me niet onberoerd liet heeft ze zich op heel korte tijd zeker vijfmaal verzet zodat ik meer in haar vizier zat. Als de wind wat te lang op zich liet wachten hielp ze het kleedje een handje. Enkel op de momenten dat ze het kleedje terug fatsoeneerde keek ze me recht in de ogen met een ondeugende blik zoekend naar mijn reactie. Eerst gaf ik een blik die liet blijken dat het wel entertainend was en liet mijn ogen draaien om zonder woorden te zeggen: “die wind toch hé”. Naarmate dit spelletje bleef duren had ik door wat ze echt verwachtte. Ik moest laten voelen dat het fatsoeneren van haar kleedje me raakte en ik meer wilde zien zodat zij verder kon uitdagen. Toen ging het snel. Haar handen verdwenen ook meer en meer onder het weinige stof en bleven er steeds langer. Wat die handen en vingers daar deden kon ik niet zien, mijn verbeelding had hier wel theorieën over. Een knopje van haar blouse werd geopend en haar vingers gleden vergezeld van een uitdagende blik langs haar mond, over haar tanden en tong.
Plots draaide ze zich helemaal naar me toe. De zon was te fel aan het worden maakte ze haar vriend wijs die ondertussen zijn mails aan het checken was. Hij kon niet zien wat voor spelletje zij aan het spelen was. Ik vond het totaal niet erg en de heren in maatpak links er rechts van me konden deze voorstelling tijdens hun middagpauze ook wel smaken. Haar slipje kwam regelmatig tevoorschijn. Ik draaide af en toe wat ongemakkelijk op mijn stoel want dit had ik nog niet veel meegemaakt. Nog nooit zelfs. Ik genoot en wilde meer.
Linda begon rug aan rug met haar vriend te praten terwijl ze me verder bleef entertainen. Op dat moment schrik ik. Ik hoor mezelf luidop zeggen … “Waar ben je eigenlijk mee bezig Rudy?”
 
 

You May Also Like

Whatmatters Review: LG Oled E8 55″, het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Puur scheerplezier

Het is al even geleden dat we het nog eens over verzorgingsproducten hebben gehad. ...

Maak je slaapkamer klaar voor je date!

Het is zover, je hebt eindelijk een date weten te scoren en ze komt ...

Hosting door Fraai