Single Rudy maakt oogcontact

11390279_10207200728762871_4012788656692354708_n
Lieven De Clercq

Lieven De Clercq, 42, vader van 2 zonen, chronisch verliefd op zijn vriendin en enkel nog bezig met de dingen die hij graag doet. Als personal dating coach begeleidt hij singles, maar Lieven is ook acteur, actief met workshops en een geboren storyteller.
Met I Can Be brengt hij singles samen op een spontane manier, in real lifeAlles over I Can be lees je op www.icanbe.be of contacteer Lieven op [email protected]
 

Bij Whatmatters zijn we zelf wel even single geweest. We kennen er dus alles van! Niet elke single heeft het echter even makkelijk als wij in onze tijd … Daarom spraken we een kenner pur sang aan Lieven De Clercq. Lieven is professioneel bezig met het begeleiden van singles, doet aan consultancy en organiseert workshops. Als iemand met tips moet kunnen komen, dan is hij het wel!

Ondanks zijn drukke agenda konden we Lieven strikken om 2-wekelijks door middel van een af en toe zelfs licht erotisch getint verhaal, het verhaal te vertellen van Rudy.

Hieronder neemt Rudy je voor de tweede keer op sleeptouw en dit maal met zeer concrete tips

Enjoy!

Hoe denk jij op deze manier ooit effectief contact te leggen met een vrouw? Dat is al de tweede keer dat Lieven me dit vraagt. Even nog eens overlopen, misschien zie k het dan wel …

caf_local_hMSWe waren al bijna twee uur op het feestje in café Local samen met wat vrienden.  Vlak na opening zijn we hier aangekomen en we stonden nog steeds waar we ons van minuut één neergepoot hadden.  Heel strategisch opgesteld, vlak aan de inkom en dicht bij de toog dus we zagen en hoorden alles. We stonden in pole position voor als ze binnenkwamen en ze passeerden ons als ze dorst hadden. Naarmate de rondjes vorderden vergrootte onze interesse in het vrouwelijk schoon met rasse schreden. En ik kan je verzekeren, er zat best wat potentieel tussen. De vriendengroep van die vanavond waren allemaal makkers van reeds vele jaren. We hebben meestal maar een half woord of blik nodig om elkaar te begrijpen. Als Peter me aankijkt en zijn hoofd een fractie van een seconde knikt weet ik hoe laat het is. Possible catch zoals we zeggen. Van zo een avonden geniet ik echt. Met vrienden gezellig op stap gaan. Je bent dan immers niet alleen op ‘jacht’. Je vrienden zijn er om je te ondersteunen, te begeleiden en aan te moedigen. Ze kennen je al jaren dus ze weten waar je interesses liggen. We zijn met vijf mannen en het gekke is dat we alle vijf vallen op een ander type. Geen concurrentie dus.

En dan zag ik haar plots staan.

Hoe kwam het dat ik ze nu pas zag? Volgens Peter en Nicolas was ik boven naar het toilet als zij binnenkwam. De vrienden hadden ondertussen zelfs een weddenschapje lopen. Hoe lang gaat het duren vooraleer Rudy ze opmerkt. Nicolas was gewonnen, hij had gewed op 4 minuten en het waren 4 minuten en 15 seconden. Waar ik maar mee wil duidelijk maken hoe goed we elkaar echt wel kennen.

21m75, kort blond haar, licht blauwe, heldere en blinkende ogen, een heel fijn gezicht en klein neusje. Een goed verzorgde vrouw met natuurlijke looks dus zonder lagen make up en andere wegwerk middeltjes. Ze droeg een beige kleedje met diepe decolleté waar haar figuur perfect in uitkomt of beter gezegd waar haar perfecte figuur in uitkwam. Ze droeg helaas wel ballerina’s, een ware dooddoener. Wat is er nu sexy en aantrekkelijk aan ballerina’s? “Omdat ze goed zitten”, antwoorden de meesten dan. Croc’s zitten waarschijnlijk ook goed maar die doe je toch ook niet aan om op stap te gaan! Soit, ik blokkeer die ballerina’s uit mijn hoofd. Het had erger gekund. Ze had een handtas rond haar elleboog kunnen hangen. Je weet wel wat ik bedoel. Een vrouw die rondwandelt met haar hand in de lucht, arm in V vorm terwijl in de plooi van haar arm een handtas bengelt. Waarom noemen ze dat een handtas denk je? Om in je hand te dragen natuurlijk. Net zoals een rugzak voor op je rug is, een schoudertas voor over je schouder en een lendentas voor rond je lenden. Als er een tas wordt ontworpen voor je elleboog dan zullen ze het wel een elleboogtas noemen. Terug naar haar, ja ‘haar’ want ik ken haar naam niet. We freez’den beide als onze blikken voor de eerste keer kruisten. Het werd in de loop van de avond heel duidelijk dat ook zij mijn ogen reI_Dont_Drink_But_I_Want_My_Friends_To_Have_A_Goodtimegelmatig opzocht. In het begin denk je nog dat zoiets toeval is. Naarmate het oogcontact frequenter en frequenter plaatsvond en ook de contacttijd steeds verlengd werd besef je wel dat er misschien interesse kan zijn. Dit hebben we toch wel de hele avond volgehouden wat een leuk en spannend gevoel meebracht. En dan plots vertrok ze. Ze keek nog even achterom net voor ze de zaal verliet. Ze was nog maar net vertrokken of ik ben haar beginnen opzoeken via de aanwezigheidslijst op Facebook. Haar heb ik  nog niet gevonden, wel een vriendin van haar die er ook bij was. Ik heb die alvast een berichtje gestuurd voor ‘haar’ gegevens maar tot op ….. EN DAT is nu net wat ik bedoel onderbreekt Lieven me. Dat is de reden waarom personal dating je kan helpen want je ziet of wil het zelf niet zien. Hoe denk jij nu over te komen in haar ogen? Welk gevoel zal zij hier aan overhouden?

De kans dat zij je nu ziet als weer zo’n man die alleen maar in groep en van op afstand een beetje doelloos oogcontact durft te maken omdat dit ‘veilig’ voelt. Dat zij zichzelf weer als prooi of lustobject aanziet door een jager zonder ruggengraat. Beetje stoer doende rij onder mannen.

  • Had je niet beter af en toe uit je kudde gestapt om het contact te vergemakkelijken?
  • Had je niet beter eens op verschillende plekken gaan staan om te zien of haar ogen mee volgden en je daar ook opzochten
  • Had je niet beter dichterbij gaan staan?
  • Had je niet beter op het zelfde moment aan dezelfde toog een drankje gaan bestellen?
  • Was je niet beter effectief naar haar toegegaan in plaats van erover te staan praten met je vrienden?

9476a3638cd04552d525f7774bdf8d8dDan en alleen dan had je nu haar naam en misschien ook telefoonnummer gehad en was je niet als een bezetene aan het wachten op een reactie van notabene haar vriendin. Een vriendin die je niet kent maar wel een bericht stuurt om haar vriendin te leren kennen. De kans dat je nu een positief antwoord gaat krijgen is bijzonder klein.

Alé het zijn maar enkele tips hé!  Doe er in de toekomst mee wat je wil om niet opnieuw met een ‘had ik maar’ gevoel te zitten.

You May Also Like

Jack & Hyde: Belgische schoenen op maat!

Ben je op zoek naar op en top Belgische schoenen? Dan moet je zeker ...

Dit voorjaar draag jij een jeansvestje!

Tenminste als je hip wilt zijn! Ok, de meningen zijn wat verdeeld over de ...

Komono verovert de wereld

Komono, moeten we je het merk nog voorstellen? Anton Janssens en Raf Maes, de ...

Hosting door Fraai