Shoppen met korting

Ook zal zwem je in de roebels, een koopje op vestimentair gebied kan nooit kwaad, toch? Stukken van topmerken die geen 4 collecties oud zijn, maar die wel de deur uit moeten? Tijdens de uitverkoop van Fashion Club 70, kan het elk jaar weer opnieuw.
22_thumb download (1) 7 For All Mankind, Philipp Plein, Versace en Cavalli, het zijn maar enkele merken die in de uitverkoop gaan. Voor de hele waslijst aan topmerken die FC 70 in de aanbieding smijt, neem je maar eens een kijkje op de website.
Op woensdag 27 april vindt de uitverkoop van de vorige collectie plaats om ruimte te maken voor de nieuwen. Bereid je maar alvast voor op rijen, puntige ellebogen en te weinig ruimte om te passen. Waarbij de vrouwen als aasgieren rondcirkelen, gaat het er bij de mannen toch vaak net iets rustiger aan toe. Kleine tip, ga je veel passen, neem je deo mee en maak het wat aangenamer voor iedereen.
Maar de serieuze kortingen en topstukken die je aan een fractie van de winkelprijs op de kop kan tikken maken veel goed.
downloadRegistreer je via DEZE  link en geef alvast je aanwezigheid aan. Bovendien maak je nog kans op een leuke shopping voucher ook.
Onthoud, woensdag 27 april van 10u tot 18u kan je terecht op de Ijzerlaan 54-56 – 2060 Antwerpen. We zien jullie daar!

You May Also Like

Mag het wat meer zijn? Curvy & Plus Size Fashion Weekend!

Ik denk dat we ondertussen bij Whatmatters wel specialisten in ‘missverkiezingen” mogen noemen. Van ...

Rolex scoort met 'Pepsi' op Baselworld

Fans van luxehorloges opgelet! Het is BaselWorld en daar komen alle topmerken als Patek Philippe, ...

Mannen opgelet: Zo krijg jij je lief in sexy lingerie!

Velen onder jullie zullen dit ongetwijfeld herkennen. Je hebt een ongelooflijk ravissante, gezellige, zorgzame ...

Hosting door Fraai