Shanti Zohra, kandidate Misses Glamour International

Miss-verkiezingen. Stilaan beginnen we ons thuis te voelen in dit wereldje van glitter, glamour, catwalks, bikini- en lingerie-shoots. Zo kwamen we ook voorbij de Misses Glamour International verkiezing van dit jaar. Omdat wij voor iedereen wat wils willen brengen op Whatmatters en wij op gebied van schoonheid zeker niet alle wijsheid in pacht hebben, laten we soms de deelnemerslijsten checken door een extern publiek (lees onze maten) en horen ze uit over welke ravissante en interessante deerne ze wel eens wat meer willen weten. Zo ook met Shanti Zohra. Uitgesproken op één werd ze door onze maten naar voor gebracht om deze knapperd eens aan de tand te voelen en uit te nodigen voor een leuk gesprek. En of we hier achter staan! Onze maten hebben smaak! Het relaas…
thumb_2.6_1024
Hey Shanti! Vertel eens wat meer over jezelf?
Mijn naam is Shanti Zohra, Algerijnse roots, 33 lentes jong en woonachtig in het Gentse. Naast mijn huidige deelname als Finaliste Misses Glamour International, fungeer ik als model en onderneem fotoshoots. Ik werkte eerder mee aan een programma op een commerciële tv zender. Zo verleg ik mijn grenzen. Gezien medialand zeer belangrijk is om mijn visie en doel te kunnen bereiken, zal ik opdrachten in dit milieu graag ontvangen.
thumb_2-1.5_1024
Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik volg al enkele jaren een opleiding als visagiste. Verder doe ik voorts shoots en workshops en werk ik in de horeca.

Je neemt deel aan Misses Glamour International zei je net, vertel hier eens wat meer over?
Mijn deelname aan Misses Glamour International, is mede gewijd daar ik van nieuwe uitdagingen hou, graag ervaringen wil opdoen en uitbreiden. De titel Misses Glamour International is helemaal op mijn lijf geschreven.
thumb_2-2.2_1024
Vertel ons eens waarom?
Waarom? Ik werk dag in dag uit aan mijn campagne, volg de modetrends en verzorg mij tot het uiterste. Het betreden van het mediawereldje is dan ook meer dan uw ‘looks’ uitstralen, maar ook wat je inhoud is. En niet onbelangrijk, ik ben viertalig.
Dit zijn al stevige troeven. Wat zijn nog andere eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik ben steeds vastbesloten, positief ingesteld en doe alles met passie. Streven naar de perfectie. Dit is geen zonde maar biedt mij op termijn een meerwaarde, voor mijn opdrachtgevers en mijzelf.  

Mooi mooi…hoort hierbij ook een favoriete quote?
” Be who you want to be ”  

Kort maar krachtig! Iets anders nu…’Social Media’ is onontbeerlijk in het modellenwereldje de dag van vandaag. Waarom moeten we je hierop volgen?
Het social medialandschap is de dag van vandaag de grondlegger van zien en gezien worden waarbij ik mijn nieuwe en gedane opdrachten in de kijker plaats. Naast dit alles, brengt het mensen en mijzelf in contact met nieuwigheden en de samenleving.
thumb_2-1.2_1024 2

Hoe val je hier toch op tussen duizenden anderen? Waar zie je de meerwaarde tijdens de campagne van Miss Glamour International?
Ik wil uniek zijn. Het feit dat bij zeer veel missverkiezingen dames met blond haar uitverkoren zijn voor een kroontje, wil ik dit cliché dan ook graag verbreken, mede omdat ik vind dat de complete persoonlijkheid ook zeer van belang is. Omwille van buitenlandse opdrachten of meetings vereisen ze van ons de dag vandaag meer dan een woordje Engels en of Frans. Mijn bijkomende meerwaarde is dat ik  viertalig ben, een reden te meer om een naar een waardige Miss-titel te streven, tot het uiterste.  

Wat we altijd graag weten…een miss-verkiezing…maakt dit nieuwe vriendinnen of is alles haat en nijd?
In het avontuur met de andere finalisten, maak ik uiteraard nieuwe vrienden. Het blijft een wedstrijd, waarbij we samen één doel willen bereiken. Naarmate we naar de finale toeleven, zal op termijn blijken wie onze echte vriendschappen nastreeft. Maar tot dusver komt iedereen zeer goed overeen met elkaar en dat geeft ons allemaal een aangenaam gevoel. We zijn tenslotte het voorbeeld voor deze samenleving en dit milieu.
thumb_2.3_1024 

Heb je een vriend? En wat moet een man doen om u te kunnen verleiden?
Momenteel ben ik single. Een man moed ik aan, om doorgaans niet altijd op de eerste indruk te oordelen.  

Geef eens je ultieme raad aan mannen. Wat moeten zij doen om in de gratie van een vrouw te vallen?
Tips aan mannen,… geef een vrouw de kans zichzelf te zijn. Goede gesprekken zal ons beiden veel bijbrengen. De slaagkansen tot een serieuze relatie, is een ware chemie dat niet in een avondje geklaard is. En wees vooral jezelf !
thumb_2-5.2_1024

De ‘Favo-vraagjes’…waar ga je graag uit? iets drinken? Eten?
In mijn vrijetijd, geniet ik graag van het leven, kom graag in toonaangevende zaken in mijn regio waaronder, AU BERGE DU PECHEUR,.. LE RENARD (Destelbergen), TERRAZA,.. en bezoek onder meer leuke steden als Gent, Antwerpen, Knokke en Brussel.
Heb je ook een zonde?
Mijn favoriete zonde is chocolade repen en chocolade mouse.

thumb_2-3.2_1024
Credits: Wim Helmer


Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Ambities in het algemeen is het medialandschap te betreden, en mij toe te leggen in voortvloeiende opdrachten. Stilstaan is achteruit gaan. Als je ervoor wil gaan, moet je alles in de strijd gooien, en naar perfectie streven in schoonheid.
Mooi mooi! Ga vooral vooruit en wij duimen mee dat je de kroon van Missen Glamour International pakt! Ben je net als ons ook onder de indruk van Shanti, vergeet dan zeker niet haar naar de overwinning te stemmen. Wens je haar te volgen, neem dan zeker eens een kijkje op haar Facebook- of Instagramprofiel.
thumb_2-1.2_1024

 
 
 
 
 

You May Also Like

Time is Money! Uw droombestemming aan -86%!

Wij gaan graag op reis en geven er ook wel wat centjes aan uit. ...

Dag GSM, Welkom Humor…ingrediënten om knapperd Sarah Georgopalis te doen smelten!

We moeten er wat voor over hebben bij Whatmatters om mooie dames te ‘mogen’ ...

4 redenen waarom jij en je lief samen voetbal MOETEN kijken!

Wie heeft er ook ooit geprobeerd de buitenspelregels proberen uit te leggen aan zijn ...

Hosting door Fraai