De perfecte zomerse geuren

Zomerse geuren, we kunnen er niet genoeg van krijgen bij Whatmatters. En dan bedoelen we niet enkel de geuren uit de natuur. Ook ons parfum wordt in de zomer naadloos aan het seizoen en de temperaturen aangepast. De zwaardere geuren mogen weer even in de kast voor de geweldige Belgische zomers (merk vooral ook de ironie op, nvdr.)
Omdat we jullie baken van vertrouwen zijn, het licht in de duisternis en de sparkel in het bestaan, presenteren we jullie alvast onze 4 favorieten. We hebben er onze neus quasi aan kapot gesnoven (beter aan parfum, dan aan veel schadelijkere substanties, nvdr.), maar voor onze lezers alles. Hol dus gelijk naar de parfumerie, tik één of meerdere van onderstaande flesjes op de kop en verstuiven maar. Je zal niet alleen heerlijk ruiken, je zal ook versteld staan wat een beetje parfum teweeg kan brengen. Je moest al weg zijn!

  1. TRUSSARDI BLUE LAND

    Hout dat is het eerste wat in je neus doordringt en geven de geur zijn eigen smoel. De watertonen zorgen dan weer voor de zomerse frisheid. Na een tijdje poppen ook de geuren van vetiver en kasjmier op. Ook appel zal je onmiskenbaar herkennen. Niet nieuw, maar daarom niet minder verfrissend.o.31238
  2. CK ONE SUMMER 2016 
    Een klassieker die elk jaar toch weer weet te verrassen en daarom ook steeds relevant blijft. Rebels, zorgeloos en             opwindend, ideaal voor die zomerse avonden. Met als thema jungle en avontuur ontdek je geuren van limoen, mojito, guave en cederhout. Een fijne jungle en drankkast inéén en dat kunnen we bij Whatmatters wel pruimen.ckonesummer-s
  1. ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY SUMMER 2016 Hout en fruit vechten in dit parfum om je aandacht. De frisheid en de energie van vruchten spat ervan af, zonder dat je naar een wandelende fruitkraam ruikt. We ontdekten zeer duidelijk grapefruit, ananas en dachten zelfs ergens een cypresboom te onwaren, maar dat kan aan ons liggen.

o.39179

  1. DAVIDOFF HORIZON 
    Gedistingeerd zomers? Dat kan met de nieuwe Davidoff Horizon. In tegenstelling tot bij de populaire ‘cool water’ van het merk is het water hier vervangen door lucht. Deze geur is een stuk kruidiger dan de anderen, dus je moet er voor zijn. Grapefruit, peper, mandarijn en gember mixen zich tot een perfecte melange.

o.38797

You May Also Like

Koop eens een papieren horloge!

Eén, twee, drie, vier, horloge van, horloge van: papier. Nu gaat het kinderliedje enigszins ...

Bepaal zelf de geur van je aromatherapie essentials l Rainpharma

Jezelf af en toe verwennen? Het mag en het kan. Daarbij komen de producten ...

8 kenmerken die aangeven dat ze een beest is in bed!

Of je verovering al dan niet een beest is in bed, het blijft altijd ...

Hosting door Fraai