Panono, foto's met bal(len)

Of je nu volcontinu bezig bent met selfies, duckfaces of andere poses, of meer het type bent dat urenlang op zijn buik voor een mier kan liggen om deze optimaal te fotograferen, iedereen is wel bezig met het nemen van foto’s tegenwoordig. Ook bij Whatmatters kunnen we er wel wat van.

panono-hero-1200-80We waren dan ook zeer verheugd de PANONO te ontdekken. Hoewel we er in eerste instantie een dribbel à la Messi mee uit de benen gingen schudden, bleek deze bal al snel een panoramische 360° camera te zijn, die je in de lucht kan gooien voor fantastische foto’s. Geweldig toch?

Met een diameter van 11 cm, gewicht van nog geen 500 gram, maar vooral met zijn 108 megapixel camera’s wordt deze bal je beste vriend op vakantie. Fantastische panorama’s en foto’s vanop hoogte komen binnen handbereik. Je stelt de camera’s, maar liefst 36 stuks overigens, helemaal in via de Panono app en je kan er onmiddellijk mee aan de slag. De foto’s zijn overigens allemaal in HRD en spatten van het scherm!

Panono_360_640Heb je de oog-handcoördinatie van een blinde op speed, dan is er ook een selfie stick beschikbaar, dat lijkt de Whatmatters redactie alvast een tikkeltje veiliger dan, ook voor omstaanders.

Hoe werkt het?

Je pleurt het balletje omhoog, er worden 36 afzonderlijke foto’s genomen en vervolgens in de Panono cloud samengevoegd. Daar kan je deze dan consulteren, bewaren en netjes tonen aan de buitenwereld. Het naaktstrand van Bredene zal nog nooit zo mooi en haarscherp zijn weergegeven.

Bekijk ook even het filmpje voor de werking.

Op www.panono.com kan je heel wat voorbeelden vinden, de toepassingen zijn werkelijk onbeperkt. Let wel de ballen zijn momenteel nog beperkt verkrijgbaar, dat is altijd het geval met ballen van topkwaliteit. Voor slechts 1.499 luttele roebeltjes mag je dit topballetje het jouwe noemen, bestellen kan gewoon online.
Neem ook zeker eens een kijkje op de Facebookpagina van de Panono.

Wij gaan alvast stevig beginnen oefenen, kwestie van bij de eerste worp al geen brokken te veroorzaken. Enjoy!

You May Also Like

Verras jouw 'speciale' vrouw met een boeket (WIN!)

De koude dagen komen eraan. Een gure tijd met veel wind, regen, storm, maar ...

3 nieuwe parels van FROMANTEEL

Moeten we jullie Fromanteel nog voorstellen? Nee, want dat hebben we al een gedaan ...

Dit waren de beste apps van 2018

Iedereen kent de gebruikelijke apps wel. Instagram, Whatsapp, Snapchat, Facebook. Maar er zijn nog ...

Hosting door Fraai