Natuurlijke stenen rond de pols

Nadat we eerder al Pig & Hen hadden ontdekt, botsten we nu ook iets korter bij huis op leuke armbanden voor mannen. In onze eigen achtertuin, Antwerpen stad, baant Cascade Bracelets zich een weg. Met heel veel liefde en overgemaakte armbanden voor mannen die het aankunnen.
12717650_1072427096154604_1342198667611298355_nNaast een hele collectie armbanden die je online kan bestellen, kan je ook exemplaren op maat laten fabriceren. Ongetwijfeld een leuk en uniek cadeautje!
Alle armbanden zijn gemaakt van natuurlijk stenen en er is dus geen bewerking aan te pas gekomen. Geen kleurmiddelen, geen opwarming, puur natuur rond je pols, het geef je een instant goed gevoel. Als je dan ook nog weet dat een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks wordt aangewend voor kankeronderzoek, dan draag je helemaal bij aan een betere maatschappij.
Ecologie, goede doelen en fashion, we zien het meer en meer samensmelten en dat kunnen we alleen maar toejuichen.
11053246_1072420326155281_3900692664278773744_oDe armbanden zijn online te verkrijgen in de webshop van Cascade Bracelets maar er is ook een samenwerking met Jeff Antwerp. Deze toffe conceptstore voor mannen in de Volkstraat 9 in Antwerpen heeft nog heel wat meer leuke spullen, dus is sowieso een bezoekje waard.
Het merk zoekt via de site ook nog verdeelpunten, dus interesse om deze natuurlijke armbanden te verdelen, contacteer dan zeker de mensen van Cascade Bracelets.
De armbanden zijn alvast de jouwe vanaf 30 euro, dus voor de prijs hoef je het ook al niet te laten!

You May Also Like

Lekker bootje, die Bugatti Niniette 66

Bij Bugatti claimen ze al de krachtigste, meest exclusieve en ook duurste karretjes op ...

Onbekend maar vet: the Henry WR

Wie sneakers zegt komt al snel bij de grote merken uit, die iedereen aan ...

Omega komt met speciale 'Olympic Games' Seamaster

Wie Olympische Spelen zegt, ademt gelijk ook Omega uit. Het Zwitsers, hoe kan het ...

Hosting door Fraai