Made for walking in style

Op maandag, mogen de meeste van onze lezers weer aan de slag voor hun baas. Ongetwijfeld zien we daar al een vreugdedansje van puur jolijt. Om zo’n maandag, puur voor jezelf, alvast een stuk aangenamer te maken, kom je maar beter stijlvol voor de dag. De schoenen van Cole Haan, passen perfect in dit plaatje.

Zero Grand 2
Zero Grand

Sinds 1928 tracht dit merk de perfecte schoen (en ondertussen ook accessoires) op de markt te brengen, voor de man met stijl en ambitie. Schoenen voor mensen die een verschil willen maken en ook wel wat roebels te spenderen hebben.
Het merk werd in het verleden al eens opgekocht door Nike, dat het in 2012 terug verkocht. In Amerika werd het populair door een mooi ontwerp te combineren met het comfort van een loopschoen. Ideaal dus als je wel wat afstand te overbruggen hebt naar de koffieautomaat of het toilet.
Preston oxford
Preston Oxford

Het bekendste model is ongetwijfeld de Zero Grand, een brogue van leer of suède, met een zool gebaseerd op deze van een sneaker. Maar we zetten hier nog een aantal favorieten van de redactie in de kijken.
Pinch Jute Weekender
Pinch Jute Weekender

Eind vorig jaar kondigde het merk aan zich ook op de Belgische en Nederlandse markt te begeven. Het merk is dan ook nog niet in heel veel winkels te verkrijgen, exclusiviteit gegarandeerd dus. De Zero Grand kan je alvast online vinden bij Van Loock en je kan ze ook altijd van de USA laten overkomen, fancy toch?
Hier vind je alvast de site, de Facebook– & Instagrampagina.

You May Also Like

Maike Beunk, de ravissantste fashionista der Lage Landen!

Hallo Moeder! Deze twee woorden rolden ietwat verlegen over onze lippen toen we op ...

Zo rol je een broek op!

Neen, het heeft niets te maken met het feit het deze lente en zomer ...

Whatmatters Real Estate: Mansion Microsoft oprichter Silicon Valley ($41.000.000)

Geen spek voor onze bek Dat je als mede-oprichter van Microsoft financieel alles voor ...

Hosting door Fraai