Luxury For Men en Iordanov vodka: het perfecte stel

Soort zoekt soort

Wat er gebeurt als 2 topmerken gaan samenwerken? Dan ontstaat er een heel bijzondere chemie en krijg je leuke acties, exclusiviteit en producten die iederen wil, inclusief onze Whatmatters redactie!
Als je dus de glamoureuze premium vodka Iordanov, in de exclusieve en prachtige flessen met kristallen doodshoofd, laat verdelen door de topsite met producten voor de klassevolle man, www.luxuryformen.com, dan krijg je een kruisbestuiving om U tegen te zeggen.

IORDANOV_treesomeAlle speciale edities van Iordanov vodka, waar de gemiddelde liefhebber de slaapzak voor neemt en voor de lokale drankenhandel gaat liggen om deze toch maar te bemachtigen, zijn te verkrijgen op Luxury For Men, van exclusiviteit gesproken!

Pure topkwaliteit

Iordanov vodka wordt 5 keer gedistilleerd uit het fijnste tarwe, met KRISTALhelder water (leuke woordspeling vonden we zelf, nvdr.). Het distilleren gebeurd in het Duitse Koblenz, waar ze maar liefst 150 jaar vakmanschap in de vingers hebben. Combineer het ambachtelijk distilleren, met het feit dat de kristallen op de fles met de hand geslepen en aangebracht zijn, en je krijgt een collector’s item waar de vodka liefhebber, het water van uit de mond stroomt.

Iordanov BabeDe stijlvolle man, gesteld op luxe, die zichzelf of zijn geliefde(n) wil verwennen met premium vodka, kan kiezen uit heel wat aanbiedingen en special editions op Luxury for Men. Op deze pagina, volledig gewijd aan Iordanov vodka, vind je flessen om duimen en vingers bij af te likken. Flessen die bovendien niet zo makkelijk op de kop te tikken zijn.

Een flesje schaf je al aan voor € 42,95 en een special edition kost amper 5 roebeltjes meer. Grote dorst? Bekijk dan zeker eens de flessen van 1.5L of 3L, kwestie van eens te kunnen doordrinken of een stevig feestje te kunnen geven. Wij zijn alvast beschikbaar!
Bestellen gaat super eenvoudig op de website van Luxury For Men. Vanaf € 149 is de levering volledig gratis! Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend.
Vul vandaag nog je online winkelmandje met de exclusieve flessen van Iordanov vodka, zoek onze nummer op, bel ons en tover de ijsblokken alvast uit de vriezer, Whatmatters is al onderweg.

3 vragen aan Dries Boven, zaakvoerder van Luxury For Men


LuxuryForMen_logo_blackWaarom moeten mensen voor Iordanov kiezen?

De vodka van Iordanov is desondanks zijn prijs eigenlijk schandalig goedkoop. Het is vodka van een bijzonder hoge kwaliteit met als ‘extra’ nog waanzinnig glamoureuze flessen (met de hand gemaakt bovendien). Het is een jong merk met beide voeten op de grond en ze kiezen duidelijk voor ‘betaalbare topkwaliteit’.
Hoe komt LFM aan deze exclusiviteit?
We zijn beide ‘jonge’ merken die kiezen voor producten met een échte meerwaarde. Wij ‘werken’ beide voor dezelfde doelgroep: veeleisende levensgenieters op zoek naar ander en beter. Door de grote ‘match’ zagen we meteen de vruchtbaarheid van een mogelijke samenwerking
Waar maakt LFM het verschil met andere webshops?
Luxury For Men - Persona - tagline.pngO heel simpel, wij doen niet alles! Wij maken een uitgekiende selectie aan lifestyle producten voor onze klanten, waardoor we onze klanten ontzorgen en heel wat tijd besparen. Wij gaan voor “Smart Luxury”, geen bling bling, maar klassevolle producten met net dat tikkeltje meer. We komen ook met innovatie concepten zoals onze groepscadeau-applicatie  en een Luxury For Men membership. Dit is abonnement waardoor je elk kwartaal een leuke box met nieuwigheden krijgt toegestuurd. We zijn dus heel wat meer dan een “gewone webshop”. Verwachtingen overtreffen daar draait het bij ons om, van selectie tot verzending, alles is tot in de puntjes verzorgd. Onze tagline vat het mooi samen:

“Exlusives That Excite”

Meer weten over het gamma van Luxury For Men? Kijk op de website, Facebook, Instagram of registreer je voor de nieuwsbrief.
 
 

You May Also Like

3 keer een fantastische fitcation!

Niet het type dat lui in de strandstoel wil hangen op vakantie? Dan is ...

Ter land, Ter zee…Lamborghini X 2!

Wat als?…Je niet genoegen neemt met alleen een Lamborghini voor op het land? Dan ...

Voor u getest! Motorola One Zoom: Beste smartphone onder 400€?

Zou zo maar eens kunnen! Smartphones zijn er in alle prijsklassen. Uiteraard wilt niet ...

Hosting door Fraai