Lichtpuntje voor nachtraven

De Antwerpse nachten hebben weinig geheimen voor de Whatmatters redactie, we zijn er geregeld in verdwaald, al dan niet met amoureuze ziel (copyright: Wannes Van de Velde, nvdr.). Bon, we wijken weer af. We willen het hier over lichtgevende sneakers hebben. Inderdaad sneakers die je misschien nog wel kent uit je kindertijd, maar dan helemaal anders.

Women-Black-Mid-Perspectief-1024x692Uit pure frustratie, ze vonden immers geen deftige sneakers met lichtjes, besloten Mareno De Kort en Ivan de Goeyse, een tijdje geleden zelf lichtgevende sneakers op de markt te brengen. Nee, niet het betere prutswerk, maar kwalitatieve, fashionable sneakers met LED-verlichte zool voor volwassenen. Al snel werden er heel wat specialisten bij betrokken op het gebied van LED-verlichting en schoenzolen, de trein was vertrokken.

Na 3 jaar onderzoeken en ploeteren zag dan eindelijk de ILLUMI sneaker het levenslicht.

Women-White-Mid-Binnenkant-1024x768Deze sneakers, voorlopig verkrijgbaar in zwart en wit,  laad je op met een USB-kabel en dat tot 1000 keer, er zijn dus helemaal geen batterijen nodig. De schoen volledig opladen duurt ongeveer een uurtje of vier, de zolen zijn volledig waterdicht en je trekt gegarandeerd de aandacht, dat kunnen we je wel vertellen. De volledige zool licht op en een club bezoekje zal dan ook nooit meer hetzelfde zijn.

In tegenstelling tot alle eerdere modellen, kan je met deze sneaker stijlvol buitenkomen, zonder jezelf volstrekt belachelijk te maken. Ook zonder verlichting ziet deze kwalitatieve sneaker er verdomd goed uit.

beeld-031-1024x683Momenteel kan je de schoen online bestellen in de webshop van de heren. Voor 349 luttele roebeltjes zijn ze de jouwe. Niet goedkoop, maar je koopt wel kwaliteit en hééééél wat aandacht. Als je dan toch bezig bent, tik dan gelijk ook even de verzorgingskit op de kop.

Uiteraard kan je het merk ook volgen op Facebook & Instagram. Hou deze heren alvast in de gaten, hier zit toekomst in.

Bekijk hier alvast een preview!

You May Also Like

Trouwen, business of gewoon er stijlvol voorkomen? Laat je een Nicky Vankets outfit aanmeten!

En meten mag je letterlijk nemen… Nicky Vankets is een 39-jarige bekende Vlaamse modeontwerper ...

Voetbal als een echte captain met de 'CR7 CHAPTER 6: BORN LEADER'

De tijd dat wij nog pronkten met onze voetbalschoenen is echt wel voorbij. Waar ...

Exclusief horlogemerk IWC Schaffhausen opent whiskybar!

Wat zeggen ze wel eens? Alle goede dingen bestaan uit drie? Wel, wat als ...

Hosting door Fraai