Lexy & Stefania stelen de show

Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft ze, Whatmatters (sorry Paul Jambers, we moesten dit even pikken, nvdr.) Omdat we bij Whatmatters van het nieuwsgierige type zijn, heel wat hebben meegemaakt en weten dat heel wat mannen met vragen zitten, stellen wij ze. Vandaag leggen we dan ook enkele prangende vragen voor aan stripster Lexy.

Maak kennis met Lexy, een topper in haar vakgebied , die je een blik achter de schermen gunt. Whatmatters had ze de kleren van het lijf willen vragen, maar aangezien we een klein beetje vertraging hadden waren we daarvoor te laat. Gelukkig moest Stefanie toen haar kleine teen in het champagneglas steken.

image3-1Lexy, hoe begin je in godsnaam met strippen?

Lexy: Toen ik een stripster bezig zag bij mijn vader op de zaak was ik meteen verkocht. Die show, het verleiden, het publiek…geweldig! Ik contacteerde de stripster en twee weken later stond ik er zelf.

Dus je vindt dat écht leuk?

Lexy: Tuurlijk, als je het enkel voor het geld doet, ziet het publiek dat onmiddellijk. Vuurspuwen, in een groot champagneglas op het podium of een vrijgezellenfeest, het is altijd anders. Het enthousiasme van het publiek, dat geeft nog altijd een kick.

Live in het Sportpaleis @ Zillion / Let op -18-jarigen kunnen doen alsof ze geshockeerd zijn

En welke act doe je het liefst?

Lexy: Geef mij maar mijn act met vuur in het champagneglas, dat is kicken.

Is het je hobby? Of rentenieren jij en Stefania binnen een aantal jaar?

Lexy: In de week ben ik webdesigner, grafisch vormgeefster én mama! In het weekend sta ik op het podium. Zo weet je wel genoeg neem ik aan.

1302970_origOwkay, overdag is ze vormgeefster, ’s avonds is ze, soit we wijken af. Zijn jullie allemaal concurrenten van mekaar of één grote familie?

Lexy: De concurrentie is bikkelhard. Wat sommige meisjes allemaal niet doen om aan werk te g
eraken, je wil het niet weten of net wel natuurlijk (lacht). De jaloezie is enorm. Ik werk wel heel goed samen met mijn collega Stefania, samen doen we de show in het champagneglas. In 8 jaar tijd heb ik meer vijanden dan vriendinnen. Eigenlijk schiet enkel Stefania over. Collega’s nemen klakkeloos mijn shows, teksten en mailings over. Maar so be it!

Wat is eigenlijk het meest bizarre dat je hebt meegemaakt? 

Lexy: Op shows valt het allemaal wel mee, maar er is wel een recent fenomeen. De PIEMELFOTO’S. Mannen beginnen meer en meer spontaan hun geslachtsdeel naar me door te sturen. Ik weet echt niet waarom, maar mag ik dat toch een beetje bizar vinden?

Piemelfoto’s begot, mooi mooi, dat stimuleert je waarschijnlijk nog om langer door te gaan?
5800042_orig
Lexy
: Ik ben 30 nu. Ik let constant op mijn eten, sport en ben altijd met mijn job bezig. Mijn lichaam is mijn core business. Op mijn 35ste kap ik ermee. Als 40-jarige voor een 18-jarig kereltje strippen daar pas ik voor.

Dat doen wij ook, alleen … wij strippen niet! En zeker niet voor een 18-jarig jongetje. Soit, hoe reageert de familie erop?

Lexy: Mijn ouders waren er nu niet direct wild van. Maar vorige week heeft mijn vader nog heel trots foto’s van mijn show in het Sportpaleis gedeeld op Facebook . Ze zijn bijgedraaid. Ik ben wel wat vrienden verloren maar ik heb er Stefania, mijn beste vriendin alvast aan overgehouden. En mijn man, die is fantastisch. We zijn al 13 jaar een koppel en 10 jaar getrouwd. Hij gaat mee, stelt alles op en is ontzettend fier. Samen zijn we ontzettend sterk.

Strip je ook thuis?  

Lexy: Ik ben thuis wel constant met mijn shows bezig ja. Ik sta geregeld in een verpleegsteruniform in de living. Maar mijn man, die kijkt er nog geeneens meer van op.
image6
Eerlijk, het blijft toch een riskante hobby, niet? Ga je soms over de schreef?  

Lexy: Nee nooit, ik gooi mijn naam niet te grabbel. Maar ik geef toe de lijn met bijvoorbeeld escort is heel dun. Maar degene die dat doen verpesten het voor iedereen.

Je traint heel wat, maar is alles puur natuur?

Lexy: Mijn borsten zijn 2 maten groter dan eerst, maar ze zien er volgens goede bronnen natuurlijk uit. Maar ik heb alvast geen problemen met ingrepen.

Jef doet gouden zaken in deze business, we horen het al. Lexy bedankt om je kleren aan te houden, dat bespaart ons een hele hoop vragen thuis. En weg was ze, onderweg naar Stefania waarschijnlijk om op één of ander show in een champagneglas te gaan drijven.

image5
Lexy & Stefania boeken, samen of apart?  Bekijk de sites. 
www.striptease-lexy.net
www.lafete-events.com
www.stefania-show.com
 
 
 
 
 
Bekijk hier het filmpje van de dames aan het werk in het Sportpaleis
https://www.youtube.com/watch?v=jNsu4qHi4jM

You May Also Like

Dagboek in IBIZA…Dag 1 & 2: Off we GO!

Dag Dagboek, Of wacht, dat klinkt wat gewoon…ik beloof tegen morgen nog een gepaste ...

Hosting door Fraai