Let it Rain(Pharma)!

Smeren, niet elke man staat er voor open. Noem ons nichterig, in contact met onze vrouwelijke kant, ijdel of gewoon verstandig, maar wij bij Whatmatters smeren we wat af! Niet dat wel elke ochtend en avond onze vriendinnen met een puntig elleboogje aan de wastafel dienen te verdringen, maar onze huid is ons dierbaar.
Rainpharma-60Meer en meer merken ontdekken ons dan ook als doelgroep, beseffen dat de man niet meer de Holenbeer van lichtjaren terug is en voorzien ons van uiterst geschikte zalfjes, tubes en potjes. Praise the Lord!
Zo ontdekten we op een verloren donderdag, de strakke bussen & potjes van RAINPHARMA.
Dit Belgische merk richt zich op mannen en vrouwen, op zoek naar eerlijke producten, zonder al te veel gezwets. Van 2006 tot en met 2010 sleutelden ze aan de samenstelling, tot het helemaal goed zat. Bij RainPharma zijn ze ervan overtuigd dat ook het innerlijke belangrijk is voor de huid en daarom begon alles Rainpharma-69met orthomoleculaire voedingssupplementen (opzoeken geblazen, nvdr.). Zowel shakes, als huidverzorgingsproducten zorgen voor een optimaal en stralend resultaat. Het gamma gaat dan ook heel wat verder dan witte substantie op je vinger.
In de concept store in Antwerpen ontdek je het hele gamma, laat je je adviseren door diëtisten en huidspecialisten en kan je je ook gewoon laten verwennen, en dat kunnen we als geen ander bij Whatmatters.
RainPharma_supplOntdek het leuke gamma, dat een heel stuk verder gaat dan zuiver huidverzorgingsproducten op de site. Je vindt er ook de verkooppunten terug, of je bestelt er heel eenvoudig online. Bovendien kan je de producten via de productcode ook gewoon bij de apotheker bestellen en laten leveren. Omdat wij als mannen uiteraard ook niet teveel moeite willen doen.
RainPharma Concept Store
Schrijnwerkersstraat 12
2000 Antwerpen
Naast de website volg je RainPharma ook op Facebook.
Veel smeergenot en laat je zeker niet schuren door je vrouw/vriendin/vriend.

You May Also Like

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...

Wetenschappelijk bewezen…Wij moeten vandaag nog van de grond!

Even terug naar onze schooltijd…fysica, chemie, biologie,…neen, we bekennen, wij op de Whatmatters-redactie zijn ...

Vitamin Well, het beste van Zweden

Maandag, de dag dat we ons bij Whatmatters voldoende dienen te hydrateren. Recupereren van ...

Hosting door Fraai