Lauralyn Vermeersch, van Smetlede naar Glamourland

Toen we Lauralyn aanspraken om haar op Whatmatters.be te brengen, had de Whatmatters redactie nog nooit van de ‘Boerinnenkalender’ gehoord, wij zijn dan ook stadsmussen. WAT een manco, bleek luttele tellen later, toen we de kalender onder ogen kregen en niet enkel verleid werden door ravissante dames, maar ook door pikdorsers en balen hooi. Wij kopen de kalender vanaf heden elk jaar!  

Hoewel we hopen dat Lauralyn ons in het interview geen 1.000 maal heeft belogen (1. Dat zou zeer sterk zijn op 15 minuten, 2. De spelling van de Belgische charme zangeres is anders, nvdr.), hebben we toch heel wat opgestoken. We weten nu waar Smetlede ligt, weten dat paardrijden een passie kan zijn en dat er zoiets is als een Boerinnenkalender. Lees gerust voort!

Hallo Lauralyn, stel je jezelf even voor?

13089954_10209828438415508_558016070_nLauralyn Vermeersch, 25 lentes en wonende in het klein boerendorpje Smetlede. Ik ben een avontuurlijk ingesteld type, een type dat kansen grijpt. O ja, ik ben super sociaal en ontmoet graag nieuwe mensen. Ik ben ook best sportief en ook tussen mijn paarden vind je me geregeld.

Smetlede? Sterkte! Ok, en hoe geraak je in contact met mode en de modellenwereld in Smetlede, of all places?

Dat zat er eigenlijk al van kleins af aan in. Als kind keek ik het liefst naar de mooie prinsessen op tv en de jurken van Sissi vond ik geweldig. Make- up, kledij, schoenen, lingerie, zonnebrillen, 13072049_10209828439895545_1420927793_ojuwelen, noem maar op, ik vind het allemaal fantastisch. Mijn liefde voor modellenwerk is eind 2013 begonnen. Ik had me ingeschreven om kans te maken op een plaatsje in de boerinnenkalender 2014 en uiteindelijk werd ik, samen met 15 anderen, verkozen. Deze kalender is zeer bekend in Nederland en het leuke is dat enkel meisjes met feeling in de landbouw/ paardenwereld, erin mogen staan. Glitter, glamour en dieren. De ideale combinatie voor mij. Sindsdien heb ik de kriebel te pakken gekregen en ben ik niet meer weg te slaan voor de camera. Bovendien neem ik nu ook deel aan de Misses Glamour verkiezing.

12596016_10209828438775517_560373059_nJens, waarom hebben wij in godsnaam die boerinnenkalender nog niet hangen? Soit, hoe blijf in dat hol van Pluto, dan helemaal bij?

Ik kan mezelf uren bezighouden met het uitpluizen van modemagazine’s, Instagram en Facebook. Ik vind het geweldig om mee te zijn met de laatste nieuwe trends maar probeer toch steeds mijn eigenheid te bewaren. Ik neem liever de touwtjes zelf in handen en ga voor de dingen die ik wil. We hebben maar 1 leven, leef het dus voluit en maak jezelf trots. Durf afwijken van al het stereotiepe en ga voor je dromen. Natuurlijk zal niet alles lopen zoals je het verwacht, maar ik probeer het liever dan achteraf te denken, had ik maar…

Heb je dan ook een persoonlijk motto?

Je leeft maar 1 keer, dus doe wat je gelukkig maakt. 

We hebben ondertussen door dat in het ongetwijfeld pittoreske Smetlede, ook internet hebt, waarom zouden onze lezers je moeten volgen op de social media?

13062624_10209828439215528_704740556_o 13023450_10209828439015523_1177318017_nMijn Facebook en Instagram zijn een mengelmoes. Je kan er foto’s van mijn Misses Glamour avontuur vinden, modellenfoto’s, inspiratie over gezonde voeding en sport, beautyproducten en ook mijn geliefde beestenboel komt regelmatig aan bod. Ik ontmoet graag nieuwe mensen maar op bizarre vragen reageer ik niet. Ooh, en vergeet ook niet om eens op mij te stemmen als je een bezoekje brengt aan mijn pagina!

 Ok over naar de rare zaken, hoe zit het met de mannen?

Ik heb al 3 jaar een vriend. Eigenlijk ging ik op zoek naar een nieuw paard, maar ik kwam ook met een nieuwe vriend thuis. Toen ik hem zag paardrijden sloeg mijn hart enkele tellen over.

Paarden hebben dan enkele hele leuke bijzonderheden, zoals …. Soit, ik wijk af, waarom koos je voor je huidige vriend?
Een man moet een man zijn. Verwijfde types die langer voor de spiegel staan dan een vrouw. Een echte afknapper.  En van dikke nekken moet ik ook echt niets weten. Ik hou ervan als een man weet wat hij wil en iemand die me aan het lachen maakt heeft ook altijd een streepje voor.

En ik maar denken dat er enkel in Antwerpen dikke nekken rondliepen. Ga je ook stappen in het bruisende Smetlede?

Als ik uitga is dat mees13023539_10209828438535511_2129775838_ntal in het feestpaleis in Beervelde. Bijna wekelijks ga ik met mijn beste vriendin naar ‘The Boondocks’. Een Amerikaans steakhouse waar ze het beste vlees op de menukaart zetten. Mijn favoriete zonde is dan ook hun dessert, de pecan pie. Alhoewel, hun tequila loopt ook vlot binnen.

 Het feestpaleis dat klinkt al als onbekommerde pret … Bon waar wil je nog met de rest van je leven naartoe?13081997_10209828439335531_1817649794_n

Ik sta sinds vorige week ingeschreven bij 2 modellenbureau’s. Hopelijk kan ik via deze weg nog meer leuke shoots binnenhalen en ervaring verwerven. Mijn absolute droom ligt momenteel bij de Misses Glamour verkiezing. Ik geniet met volle teugen van alles wat er aan het gebeuren is, de mensen die op mijn pad komen en de kansen die ik hierdoor krijg. Winnen zou een kinderdroom zijn die uit komt.

13054425_10209828440575562_326267224_o Ach Lauralyn, ook als je niet wint ben je weer een ervaring rijker. Wij zullen ook nooit Brad Pitt worden, doch ‘Syrië, dat is erg”, denken we dan. We gunnen het je alvast van harte, wensen je nog ontzettend veel kansen en een spoedige verhuis uit Smetlede!

Meer weten over Lauralyn? Volg haar op Facebook en Instagram! De kandidates van Misses Glamour eens onder de loep nemen, doe je op www.glamourinternational.be.

Stemmen op Lauralyn kan uiteraard ook, dat doe je door GLAM 06 naar 6016 te sturen.

You May Also Like

Girl Next Door Madi Teeuws laat ons genieten van stevige workout

Om smoorverliefd op te worden… En Girl Next Door? Een beetje wel. Wij zijn ...

Wij hebben een hoge dunk van Charly Jordan!

Wij kenden maar één Jordan, Michael, zowat de grootste basketballer aller tijden. Maar die ...

Annabel Pesant, een synoniem voor elegant

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand… Wie is de mooiste blogger van het land? Annabel ...

Hosting door Fraai