Laat zitten schat, wij kuisen wel! (dikke vette knipoog)

Een compleet nieuwe man zullen we bij Whatmatters nooit worden. Is dat erg? Neen hoor, dat is zelfs goed. Als het op lichaamshygiëne enzo gaat zijn we nog mee en kunnen we er echter wel begrip voor opbrengen en ja, ook wij scheren, trimmen of waxen ons en durven we ondertussen ook al eens een dag- of nachtcrème op ons vrolijk smoeltje smeren tegen die opkomende wallen na alweer een nachtje research- en schrijfwerk. Maar als het neerkomt op het huishouden laten we deze taken dikwijls over aan de vrouw des huizes…gelukkig voor hen kunnen we nu op een woensdagavond zeggen, ‘Ga met vriendinnen iets drinken, wij stofzuigen en dweilen de grond wel.’ In praktijk…nestelen we ons in de zetel met een pintje, wijntje of ginneke (onze bar puilt ondertussen uit na zoveel gin-artikels), TV-kaske in de hand en 90 minuten Champions League, of voor de niet voetbalfans, Temptation Island en laten we het werk voor ons doen. Lief gelukkig, wij gelukkig. Wat moet een ‘nieuwe’ man nog meer hebben? Juist…een iRobot!

iRobot+Roomba+880+4

De nieuwe Braava 390t dweilrobot van iRobot is zo’n betrouwbare hulp in het huishouden. Deze is specifiek ontworpen om vloeren volledig automatisch en efficiënt te vegen of te dweilen. Hij kan elke harde vloer aan en is supereenvoudig in gebruik. Het enige wat je nog hoeft te doen alvorens de zetel in te ploffen is een doekje bevestigen, een van de twee standen kiezen, en de Braava 390t doet de rest. Hij reinigt alle kamers op een verdieping in één keer, zonder een plekje over te slaan – en eenmaal klaar met schoonmaken, schakelt hij automatisch uit.

thumb_Scooba-450-iAdapt_1024

thumb_Hero_1024

Maar vergeet alvorens de Braava 390t in te schakelen alvast ook niet te stofzuigen. Andersom zou redelijk belachelijk zijn, hoewel uw redacteur moet bekennen dat hij in lang vervlogen tijden punten probeerde te scoren bij zijn toenmalig lief door haar kamer te dweilen zonder gestofzuigd te hebben…soit…punten ingeleverd was het gevolg…maar we wijken af…stofzuigen dus en als je denkt dit ook nog zelf te moeten doen, hebben we nu ook hier een alternatief.

thumb_iRobot-Roomba-980-New_1024

De Roomba 866 robotstofzuiger is eveneens zo’n fijne schoonmaakhulp. Je stelt deze automatische stofzuiger in met één druk op de knop, en hij weet precies wat hij moet doen. Hij vermijdt trappen en andere afstapjes, en komt overal: rondom en onder meubilair, langs de muur en zelfs in de hoeken. Hij volgt een ingesteld schoonmaakschema en laadt zichzelf tussendoor op als dat nodig is. De Roomba 866 verwijdert nog meer vuil, stof, en haren. Hij vangt het op in de opvangbak – en is die vol, dan krijg je automatisch een melding om hem te legen.

iRobot+Roomba+870+7+reg__thumbnail_2

Kostprijs van een wekelijks vrije woensdagavond? De Braava 390t is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 329,99 euro en de Roomba 866 robotstofzuiger is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 599,99 euro. Kan je niet voor sukkelen, wel? Bestellen die handel en nestel je alvast gelijk een grote mijnheer uw zetel in.

Meer info, filmpjes en bestellen kan via de site van iRobot.

You May Also Like

Battlefield V komt uit in 2018 en speelt zich af in WW II

Waar de rekels achter Call of Duty het komende jaar de ene na andere ...

Na de rode nu de slimme oortjes: Vinci 2.0

Tegenwoordig is alles intelligent, zelfs je oortjes. Met de Vinci 2.0 beschikken je oortjes ...

Hosting door Fraai