Kleurrijk de zomer in

Philipp Plein, het merk dat bekend werd met zijn karakteristieke schedel, heeft zijn voor- en tegenstanders. Hoewel we bij Whatmatters niet vies zijn van een vestimentair experimentje meer of minder, vinden zelfs wij niet elk collectiestuk even draagbaar. Maar laat dat de pret met de nieuwe CRYSTAL GLEAMING high-top sneakers zeker niet drukken.  

Philipp Plein
Philipp Plein, stijlvolle rekel

Deze sneakers (https://www.plein.com/crystalsneakers) , die er voor zowel hem als haar zijn, werden afgewerkt met kristallen diamantjes. Love it or hate it, opvallen ga je doen. Zeker als je weet dat deze sneakers verkrijgbaar zijn in het geel, groen, rood en nog heel wat andere kleuren. Niet echt een schoentje voor de accountant of de kantoorklerk dus. Maar we gokken dat dat ooit niet echt de doelgroep is.

En dat mag flashy blauw zijn

Je kan deze sneakers online ontdekken op de site van Philipp Plein, maar net zo goed in de Antwerpse luxeboetiek van het merk, die eind vorig jaar de deuren opende in de Schutterhofstraat. Daar zal je ook onmiddellijk merken dat het merk veel meer te bieden heeft dan enkel het schedel, hoewel dit telkens wel heel prominent opduikt.

Het merk evolueerde voorbije jaren razendsnel, werd ontzettend populair bij celebrities en kwam met de meest spraakmakende shows in Milaan op de proppen. Nee, saai is het nooit met onze vriend Philipp. Deze spraakmakende Duitser belandde overigens eerder toevallig in de fashion, ooit begon hij als designer van stalen meubilair. Zijn eerste kledingstuk, een lederen vest, was eerder een toevalstreffer, maar wel eentje die hem lanceerde in de business.

Naast de sneakers, hierbij alvast 3 van onze favoriete in de 2016 collectie.


 
Meer over het merk lees je op www.philippe-plein.com of op de Instagram– of Facebookpagina.
O ja, de Crystal Gleaming sneakers zijn voor € 1.150 van jou, laat die roebels maar rollen.

You May Also Like

#NoBraClub is de nieuwste trend op Instagram

Laat het duidelijk zijn, onze aandacht is meteen getrokken! Een halve eeuw nadat zo ...

Saturdays Surf, niet enkel voor surfers

Wat ooit begon als een merk voor surfers is ondertussen veel meer. Correct, we ...

iPhone of MacBook van steen? Het kan!

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa ...

Hosting door Fraai