Italiaanse passie spreekt

Italië staat wat Whatmatters betreft gelijk aan kwaliteit, raffinement en stijl. Ok, ze kennen er ook zoiets als maffia en Berlusconi, maar laat ons niet muggenziften. Silvio is op zijn minst een levensgenieter en kent wel wat van vrouwelijk schoon. Bunga, bunga, iemand?

13023271_998366866916773_513877068_nDit alles maar om te zeggen dat Nahalie Cavini, alvast haar genen mee heeft. Haar strikken voor een kort gesprekje dat was een ander verhaal. Druk, druk, druk, want hoewel we nooit veel tijd vragen, is het combineren van diverse jobs niet evident, met een gezinsleven, niet evident voor de moderne, ondernemende vrouw. Toen we deze Make-Up Artist dan eindelijk te pakken hadden, was er echter geen houden aan. Het werd dan ook geen ‘klassiek’ interview, maar eerder een geanimeerde monoloog. Hou jullie vast!

Nathalie, wie ben jij?

Nathalie Cavini, 35, Italiaanse roots en ik woon in Limburg. En ja jongens, ik ben een bezige bij, sorry. Bovendien ben ik razend ambitieus en bruis ik van de energie, dag én nacht.

Zo blijkt … En wat doe je dan allemaal?

Ik heb lang in de sales en fashion gewerkt, was visual merchandiser en kreeg daar de passie voor mode en styling te pakken. Ik ben dan ook een opleiding kleur- & stijlconsulente/imagostyliste gaan volgen. Vier jaar geleden startte ik mijn eigen (franchise)winkel, waar nu zo’n 7-tal medewerkers aan de slag zijn.

12631514_951051071648353_2857295041877918595_nNaast dit alles haalde ik ook nog even een certificaat van Make-Up Artist. Ik voelde al snel tot in mijn kleine teen dat dit helemaal mijn ding was. Dus nu combineer ik mijn winkel, met het creatieve van make-up en styling. Werkelijk genieten heren!

En wat doe je dan voornamelijk als Make-Up Artist?

Ik run momenteel een team dat bestaat uit: mezelf, een haarstyliste en een stylist. We worden gevraagd voor workshops, events, bij particulieren thuis en voor tv. Het loopt als een trein.

Leuk!

Wees maar zeker, we mogen vaak samenwerken met verschillende nationale en internationale artiesten. Ik doe zo heel wat ervaring op en kan er mijn passie volledig in kwijt.

Passion meets work

13020548_998366883583438_126434801_nOwkay, en wat brengt de toekomst nog?

Mijn ambities zijn grenzeloos. Ik wil het creatieve met het sociale blijven combineren. Ik werk graag hard, doe nieuwe ervaringen op en blijf bijleren. I like it a lot! Heel wat interessante mensen kruisen voortdurend mijn pad.

Welke stijl typeert je?

Mijn eigen stijl is voortdurend in ontwikkeling. Blijven stilstaan is achteruitgaan. Ik haal mijn inspiratie overal. “Just be you, not a copy. Let someone inspire you!”

Das een mooie. Zo druk bezig en toch nog zo actief op de social media?

Ja, ik ben er gek op en van fashion magazines ook! Mijn inspiratie deel ik met iedereen, vandaar dat ik ook dagelijks iets op Instagram of Facebook post. En ook minimaal 1 selfie per dag kan niet ontbreken. Ik zet ze ook commercieel in, het triggert mensen blijkbaar en ik haal er ook wel business uit. Dus allemaal mij volgen!!!!

1044469_933544263399034_4359724466389102431_nElke dag lanceer ik ook wel een quote, hou daar rekening mee.

Een geslepen commercieel dus, daarnaast nog tijd voor een man? 

Ja hoor, zelfs als getrouwde vrouw en mama van een prachtige dochter kan je perfect een druk bestaan h13015078_998366846916775_305000467_nebben. Enkel als je dat wil. Natuurlijk heb ik ook een prachtige partner die volledig achter mij staat en steunt in alles wat ik doe. Dus mijn advies voor al de mannen, sta achter je vrouwtje en steun haar in alles.

“Life is damn short. For fuck sake. Just do what makes you and her happy! Karma gives what you deserve! (good or bad)”

Ow joh, En komen jullie ook nog buiten daar in dat vrede Limburg?

Eigenlijk wel ja. Ik pik geregeld events, festivals en feestjes mee. Discotheken dat is niets voor mij. Maar ook van een gezellig diner thuis kan ik genieten. Als ik een drukke week achter de rug is, vind ik die rust geweldig. Glaasje wijn erbij en heerlijk relaxen.

Wel Nathalie, dan gaan we je nu ook rustig laten doen, je verder laten timmeren aan je carrière en je verder volgen op de social media. We zien daar inderdaad geregeld heel wat interessant (vrouw)volk passeren. Dus ons heb je alvast mee!

Succes nog en bedankt!

Nathalie volgen? Dat kan, op de social media. Volg haar op Facebook en Instagram!

Make-Up Artist (MUA) voor de leken.

Voor degene die niet helemaal mee zijn in fashion, shoots en mode. Wat doen een Make-Up Artist nu eigenlijk? In het vak, ook wel kortweg MUA genaamd. Een Make-Up Artist staat bij een fotoshoot, clip of film in voor de make-up (visagie). Zij/hij combineert kleuren om het model optimaal te laten stralen of werkt in thema. Vaak wordt dit gecombineerd met stijladvies om een volledige look te krijgen.

You May Also Like

Robin Meurs, onderweg naar Kaapstad!

Struinend door Instagram kom je soms wel wat tegen. Rare zaken, toffe nieuwe producten ...

Met knapperd Klaartje overschrijden we graag grenzen

Letterlijk en figuurlijk overschrijden we vandaag grenzen. Letterlijk omdat we ons Belgenlandje vandaag verlaten ...

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Lio Van Hamme

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...

Hosting door Fraai