In hogere sferen met Lana Provoost

Bij Whatmatters zitten we niet alleen in met de nationale veiligheid, nee we bekommeren ons ook om alle arme schaapjes, werkzaam bij luchtvaartmaatschappijen, die ook getroffen, maar vaak vergeten worden. Gelukkig past Whatmatters daar vanaf heden een mouw aan. Dank u Whatmatters!

Elke 2 weken zetten we een stewardess in de kijker, want zeg nu zelf, als er iemand je over je vliegangst kan helpen zijn het toch wel deze ravissante dames. Met plezier volgen we voor de 69ste keer de uitleg waar de nooduitgangen zich bevinden en hoe we in het masker moeten ademen.

We starten deze reeks met een veelzijdige topper, die nog heel wat meer doet buiten haar parttimejob als stewardess bij Brussels Airlines. In elk geval trotseerden we de risico’s in Zaventem, stonden we met plezier in de file en waren we voor één keer blij dat de luchtverkeersleiders het werk hadden neergelegd. Zo hadden we meer tijd voor het interview met Lana Provoost.

Hoi Lana, kan je je even voorstellen?
12957227_10154157238893566_376848578_nTuurlijk heren. Lana Provoost, 30 jaar, parttime stewardess bij Brussels Airlines en parttime dogmommy van een knappe Franse bulldog. Daarnaast ben ik ook nog actief in de beautywereld met de Secret Beauty Boutique. Maar ik ben ook gewoon een levensgenieter hoor.

12966014_10154157239218566_1284125174_nWork hard, play hard, zo horen we het graag! Hoe lang ben je al stewardess?

Tgoh, al wel een hele tijd. Maar ik zit ook al 10 jaar in de beautywereld. Door mijn job als stewardess kwam dit wat op de achtergrond te staan, maar sinds 2 jaar vlieg ik minder en is er weer wat meer tijd. Ik won toen ook een covershoot van de modeontwerper Josh Santana. O ja, ik werd ook vertegenwoordigster voor aïcha een schoonheidslijn en deed ook een tijdje de sponsoring voor miss Glamour.

How, How, How, we zijn je kwijt! Soit, heel wat dus, en je eigen zaak?
Mijn concept is mijn kindje. Een combinatie van beauty, wellness, fashion en events breng ik er samen. Secret Beauty Boutique is helemaal mijn ding.

12966088_10154157238908566_157381980_nTijdens workshops en op mijn site combineer ik schoonheidsverzorging, met producten, kledij en juwelen. Iedereen is altijd laaiend enthousiast.

Bovendien ben ik ook recent gevraagd om mee de organisatie van Misses Universe Belgium mee op mij te nemen.

Euh Lana, hoeveel uren heb jij in een dag? En trek je dat allemaal?

Doorzettingsvermogen jongens. Ik ben ook rechtuit en to the point. Soms hard, maar je weet perfect wat je aan me hebt. Ik heb mijn doelen en daar ga ik voor.

You only live once

Wat we echt willen weten van een stewardess 

13014979_10154162020353566_1674866994_n
Lana Provoost

Wat trok je aan in het beroep van stewardess?

Ik wou de wereld zien en mijn kennis verruimen. Dat is aardig gelukt, echt ik heb de tijd van mijn leven gehad. Andere culturen, gewoontes en talen, i love it.

Hoe lang al?

6 jaar.
Aantrekkelijke voorstellen gehad van mannen?

Tgoh dat viel wel mee. Eentje bleef maar mijn nummer vragen. Maar het was wel een aangename kerel, dus dat viel wel mee. Nummers geven deden we niet! Hij liet nog wel een briefje op zijn stoel achter bij het deboarden.
Meest bizarre wat je hebt meegemaakt?

Een passagier die zijn grote boodschap deed in een zakje en dat netjes tussen de handzeepjes stopte.

Ben je ook actief op de social media?

Ja hoor, zowel privé als voor mijn zaak. Volg me gerust het is de moeite!

En heb je dan ook nog een tijd voor een man?

12969170_10154157238918566_479617885_nTuurlijk, ik ben ondertussen 2,5 jaar samen met Pascal Brits. Hij is minstens even ambitieus als mezelf, dat heb ik ook nodig. Bovendien was hij ook nog eigenaar van een discotheek (Copacabana, nvdr.). Hij heeft net als mij een sterk karakter, dus soms springen de gensters eraf, maar dat mag wel eens. Een deurmat hoef ik niet.

12987900_10154157239288566_1206474411_nPintjes voor een euro!!! Sorry, we waren even afgeleid. Deurmatten dus. Hoe heeft Pascal je binnengehaald?

Humor, respect en trouw. Bovendien is het een echte man met haar op zijn tanden. En hij ziet er natuurlijk fantastisch uit.

Mooi mooi, en ga je nog vaak op stap?

Ja hoor, je kan me geregeld in d’office en la suite vinden in Antwerpen. Uitgaan doe ik meestal in The Villa, maar ook in de Copacabana kom ik soms.

Potverdekke, er was een tijd dat de Whatmatters redactie daar woonde. Dat we je daar gemist hebben, bizar! Nog grote ambities?

Ik ben nog maar net begonnen, dus hou me maar in de gaten.

En weg was Lana, ongetwijfeld op weg met haar sterk karakter naar de controletoren om daar die dekselse duvels van Belgocontrol de levieten te gaan lezen. We steunen haar alvast in alles wat ze onderneemt!

Meer weten over Lana en haar business? Alles over Secret Beauty Boutique lees je hier!

Neem ook zeker een kijkje op www.secretbeautyboutique.be.

Interesse om je vriendin deel te laten nemen aan Misses Universe Belgium? Stuur haar gegevens en 2 recente foto’s naar [email protected] (omdat we weten dat stiekem toch een masse vrouwen dit lezen, nvdr.)

You May Also Like

Na de Grammys met lege handen achterblijven? Jay-Z scoort toch twee handjes vol!

Beyoncé steunde haar man, Jay-Z, in de race naar 8 Grammys en haalde daarvoor ...

Dé festivaltrend die mannen boeit! Glittertieten!

Mannen, het festivalseizoen is afgetrapt en dan zoals je weet is dit voor sommige ...

De comfortabele stappers van LRNCE

Comfortabele stappers? Natuurlijk denk je dan waarschijnlijk onmiddellijk aan sneakers, maar er zijn ook ...

Hosting door Fraai