Goed gesokt door het leven

Goed gesokt door het leven gaan, een must als je het aan Whatmatters vraagt. Niet alleen kan het humeursgewijs helpen, je voorkomt ook heel wat ‘weessokken’ in de wasmachine. Leuke, kleurrijke sokken lijken minder opgeslokt te worden door deze vrede machine. Test het maar eens!
unnamed_xeueuUiteraard zijn er al een aantal merken die hierop inspelen, maar 40s & Shorties is redelijk recent mee op de trein gesprongen. Toen 4 jongens uit L.A. emoji’s die ze in apps hadden verwerkt in real life wensten te brengen, kozen ze voor sokken en een nieuw merk was geboren. En wij bij Whatmatters maar op geniale ideeën zitten broeden, als het zo simpel kan zijn.
Soit, de heren laten zich inspireren door aanstekelijke beelden uit de pop- & straatcultuur en de prints zijn dan ook onmiddellijk herkenbaar. Geef toe, wie wil er nu niet Kim Kardashian op zijn sokken lopen (kan die haar kont er volledig op?nvdr.).
Ondertussen is de collectie ook al iets breder en heeft het merk ook al t-shirts, jasjes, mutsen en boxershorts in het gamma.


In België nog moeilijk te verkrijgen, maar bestellen kan via de website van het merk of via het Nederlandse Freshcotton.
Ook op Instagram kan je het merk vinden.
O ja, deze sokken zijn uiteraard ook perfect draagbaar voor vrouwen.
40s_and_Shorties_Fall_Holiday_13_1 40s-and-shorties-2013-spring-summer-lookbook-7-718x400

You May Also Like

Dit is het bescheiden stulpje van Elon Musk

Met een prijs van $24.500.000 bescheiden als je het naast een vermogen van $30 ...

Witter dan wit

Ongetwijfeld ken je het gevoel … Heb je net de allernieuwste witte ‘it’-sneakers op ...

addmyberry op maat van de Ronde

Wielerfanaten, moeten we het vast niet vertellen, die lopen nu al nerveus rond voor ...

Hosting door Fraai