Gin met stokjes

Laat om maar meteen met de deur in huis vallen, bij Whatmatters lusten we wel een stukje rauwe vis. Al veel langer geweten, is het feit dat we ook wel een fiks slokje gun weten te smaken. Maar om nu wasabi in de gin te pleuren, dat leek ons dan weer een brug te ver, tot we SKULLY GIN ontdekten. Wij verwachten wasabi eerder bij onze favoriete adresjes Roji en ZaoWang.
SkullyGin_Madrid_Fortuny_004-1920x1280Deze gin gedistilleerd in het zuiden van Nederland brengt bijzondere smaken op de markt, dat is een vaststaand feit. En laat de Skully Gin Smooth Wasabi voor ons nu de meest in het oogspringende zijn.12424425_222868981406139_1877164590_n
Een kruidige gin, met
een wasabi ondertoon, waar ook gember en munt in te ontdekken zijn. Bizar, maar best te pruimen (pruimen zitten er niet in, nvdr.). Deze niet alledaagse gin past uiteraard perfect bij Oosterse schotels, maar laat zich ook vermengen met martini of in een pompelmoes cocktail.
Het kleurtje doet denken aan het betere afwasmiddel, oogt een beetje giftig, maar laat dat nu net de bedoelng zijn van dit uitgesproken merk. Heb je het niet zo op Aziaten, kies dan voor de Tangerine Twist of Oriental Citrus. De kantoorklerk of saaie bankhanger krijgt met de Dry Gin ook een optie voorgeschoteld.
De perfect serve?

Skully Gin Wasabi
Fever Tree Indian Tonic
Komkommer
Pompelmoes
Munt
Jeneverbes

d1c4b1a20af2ae256a738b73f65074aa
Deze gin valt avast in een special edition te verkijgen bij YOUR Antwerp. Ook op drankenwereld.nl valt dit flesje op de kop te tikken voor € 49,95.
 
Lees alles over het merk op de leuke site of volg ze op Facebook of Instagram.

You May Also Like

Met naakte vrouwen…zo verkoop je een villa van 100 miljoen dollar!

Vergeet Hebbes, Immoweb en andere vastgoedsites…om een huis van 100 miljoen dollar in de ...

3 hotels voor de bescheiden meerwaardezoeker

Bij Whatmatters genieten we op tijd en stond graag eens van wat luxe. Waar ...

Het paradepaardje van Dubai

Natuurlijk zitten ze in Dubai niet verlegen om wat luxe, stunts en geld, en ...

Hosting door Fraai