Geef het maar toe, je bent een Lamzac!

Bij Whatmatters genieten alvast geregeld met volle teugen van het dolce far niente gevoel. Uiteraard werken we soms als gekken, runt de ene helft mee een huishouden (waar hij veel te weinig tijd insteekt, sorry bol) en heeft de andere helft een studerende vriendin te ondersteunen, maar af en toe trekken we de stekker eruit, gewoon omdat het kan. Lekker luieren, niks mis mee!
Lamzac 4Lamzac 6Liggen, zitten, hangen, ons maakt het niet veel uit, als het maar comfortabel is en als we maar voorzien worden van de nodige spijs en drank. Met de LAMZAC spelen de jongens & meisjes van FATBOY alvast op het eerste handig in. Eender op welk plekje kan je je comfortabel leggen met de Lamzac, zonder dat je een hoop ballast moet meezeulen. Gedaan dus met zand in de anus, mieren op de bil of oncomfortabel hangen op je terras! Dank u Lamzac!
Niet alleen verdienen ze voor de naam al de nodige credits, een paar keer wapperen met de zak zorgt er ook voor dat deze opgeblazen wordt. Dat kunLamzac 3nen zelfs wij nog net! Uiteraard is het een geinig zicht, maar liever dat, dan zonder al teveel succes de longen uit het lijf te moeten blazen of een extra voetpomp mee te moeten zeulen. Ook voor de kids, is het de ideale hangzak.
We zijn er zeker van dat deze Lamzac van de zomer ook veelvuldig zal op de festivals te vinden zal zijn. Dikke Van Dale (kent iemand onder de 30 dit nog? nvdr.) bereid je maar voor, na de tentslet, is het volgende woord dat opgenomen dient te worden al gekend!
Een kijkje nemen hoe je met de Lamzac overweg moet? Bekijk de instructievideo hieronder!

Meer artikels van Fatboy vind je op de site of op de Facebook– of Instagrampagina.
Deze Lamzac is verkrijgbaar in heel wat flashy kleuren en is voor € 74,50 de jouwe in de webshop!
Geen geld voor 600 liter lucht in een zak!

You May Also Like

Opgepast drijvende drol!

Een zwemband, het zou zelfs op de Werchter wei van pas komen momenteel, alwaar ...

De legendarische Nokia 3310 komt terug

Uren hebben we Snake gespeeld, meer dan SMS’en bellen konden we niet en de ...

Een aantal smartphone records op een rijtje!

De tijd van een select aantal smartphones is voorbij. Tegenwoordig zijn er honderden, zo ...

Hosting door Fraai