Gadgets bij de vleet

Bij Whatmatters hebben we wat met gadgets, de tijd dat we letterlijk alle laatste nieuwigheden in onze knuistjes hadden, die is voorbij, maar we blijven het wel volgen. En nee, niet alleen voor jullie.
Nu Moederdag er weer zit aan te komen en je inspiratie weer eens niet verder komt dan bloemen of pralines, hebben we voor jou RADBAG ontdekt. Een website vol met ideeën en gadgets, zorgvuldig geselecteerd door het team achter deze site. Leuke gadgets voor mannen en vrouwen bij de vleet en vanaf 50 euro, gratis thuis geleverd.
Geeks, verliefde zotten of ware romantici, voor elk is er wat wils en dat allemaal netjes in categorieën gestopt, want wij mannen, wij spitten niet graag iets uit. Let op, er zijn ook een heleboel hilarische, maar volstrekt nutteloze cadeaus te ontdekken.
Je hebt geen enkel excuus meer om met lege handen te verschijnen op een feestje, laat dat duidelijk zijn.
Omdat Moederdag voor de deur staat, geven we jullie alvast 3 tips. Gewoon omdat het kan en je er maar beter tijdig bij bent. Noteer alvast 8 mei met stip in je agenda, kwestie van het zeker niet over het hoofd te zien.
Waarschuwing: indien je minder dan 5 jaar samen bent, zouden we met onderstaande cadeaus, NIET komen aanzetten. Bewaar deze voor de (schoon)moeder.
Moederdag tips van Whatmatters

 1. Direct-klaar onderzetter
  Gepersonaliseerde onderzetters met een Polaroid look. Ideaal om de (klein)kinderen altijd met het smoelwerk op tafel te hebben liggen.
  € 14,95
  direct-klaar-onderzetter-86a
 2. Mocoro robotgestuurde stofbal
  Vergeet alle hi-tech, deze stofbal neemt op batterijen het stof op. Rolt vrolijk door de woonkamer en heeft een eigen willetje. Stopt zelf na een kwartiertje, kan niet voorbij obstakels en kan ook lawaai maken, heerlijk toch. Terwijl jij rustig met het vrouwtje de champagne popt, doet deze bol het huishouden (we zouden er niet op rekenen, nvdr.)
  € 34,95
  mocoro-robotgestuurde-stofbal-64d
 3. Ijskoffie maker
  Heerlijk tijdens die bloedhete Belgische zomers, je vriendin, (schoon)moeder zal ongetwijfeld extatisch zijn!
  € 39,95
  ijskoffie-maker-van-zoku-f3d

Ontdek alle leuke gadgets en dat zijn er heel wat op www.radbag.be . De nieuwigheden komen ook op Facebook.

You May Also Like

koop-boeing

Koop eens een Boeing …

.. of toch in onderdelen. Ik weet niet of iemand er ooit bij heeft ...

Poolen op eenzame coole hoogte…De X1 Everest!

Welke dude is er niet te vinden voor een partijtje poolen? En het liefst ...

JEEP Skelter: helemaal voor boys!

Waar wij als kind vroeger achter een bal dartelden, kattenkwaad uithaalden of erger, zit ...

Hosting door Fraai