WAUW! Estrella Pau, veel méér dan alleen een Playmate

Halloowkes…We worden op en top verwend vandaag. Zelden heb je een dag waarin je mond van verbazing blijft openstaan en die er op dat moment evenveel water laat uitlopen als de watervallen van Coo. Awel, vandaag is het zo een dag. Uw redactie mag met toch wel enige trots melden dat ze een interview gestrikt hebben met één van Nederlands bekendste en vooral mooiste modellen. Een nuchtere, toffe, grappige en vooral bloedmooie jongedame die de cover van Playboy haalde en meer dan terecht in de gerenommeerde FHM500 lijst staat. Maar als je denkt dat we hier te maken hebben met het cliché dat mooie meiden en modellen niets te vertellen hebben zit je er dik naast. Volg hieronder het relaas van ons halfuur durend tof gesprek en vergeet hierna zeker niet te stemmen op de FHM500. Want zeg nu zelf? Kennen wij iemand die de perfectie van deze knapperd evenaart? Indien dit wel zo is, mag je ze ons doorgeven maar wij vermoeden dat onze mailbox vandaag erg leeg zal achterblijven. Dat geeft ons enkel en alleen maar de kans om verder na te genieten, ons gesprek te herlezen en de adembenemende foto’s nog een keer te bekijken.

thumb_IMG_7907_1024

Goeiemorgen Estrella, stel jezelf eens kort voor?
Ik ben 21 jaar oud, opgegroeid in een kleine stad in Nederland, Zutphen. Altijd omringd door een grote familie, waar ik veel van hou en waar ik voor leef. Ik hou van reizen, lekker eten, dieren en van mijn werk: Modelling.

thumb_IMG_7902_1024
Kort, bondig en to the point! Wanneer ben je begonnen als model?
Vroeger hield ik al van poseren voor de camera. Ik ben pas echt begonnen met modellenwerk toen ik 16 was. Mijn allereerste shoot was voor een vriendinnetje haar schoolproject en ik voelde me meteen thuis. Kort daarna heb ik me ingeschreven bij verschillende agencies waar ik commercieel werk voor heb gedaan. Toen ik 19 was verscheen ik voor het eerst in Playboy wat immers ook mijn eerste publicatie was.

Het blootblad van onze held Hugh! Dat kan alvast tellen op je CV. Ook voor ons is het een eerste keer dat we een echte Playmate strikken. Vertel gerust verder, waarom ben je ermee begonnen?
Een foto is soms als kunst. Verschillende emoties vastleggen door een goede fotograaf kan er als een kunstwerk uitkomen. Ik vind artistiek werk daarom ook nog steeds het mooiste van alle fotografiestijlen. Daardoor raakte ik geinspireerd en besloot ik fulltime als model aan de slag te gaan.
thumb_IMG_7900_1024
Een meer dan terechte keus! Waar onderscheid je je in tegenover anderen? Wat zijn je eigenschappen die hier naar boven komen?
De belangrijkste eigenschap is denk ik zorgzaamheid. Vooral voor de mensen waar ik van hou en die dicht bij me staan, familie etc. ben ik erg zorgzaam. Verder ben ik openminded en betrouwbaar.
thumb_IMG_7901_1024

Je woont momenteel in Sydney, Australië. Hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik ben naar hier gekomen om mijn ervaring uit te breiden naar de nieuwe modellenmarkt in Australie. En Down Under is overigens ook een prachtig land om in te wonen.

In combinatie met het klimaat zeker een win-win! Ander vraagje, heb je een favoriete quote of lijfspreuk?
“Do to others what you would like them do to you.”
thumb_IMG_7899_1024

We kunnen er niet omheen, je ziet er ongelooflijk strak en afgetraind uit. We moesten dan ook van onze vriendinnen vragen hoe je dit voor mekaar krijgt. Wat is je geheim?
(Lacht hard) Die heb ik niet! Ik volg geen dieet of strak trainingsschema. Ik hou te veel van lekker eten om een dieet te volgen en ben erg druk dus ik betaal m’n fitnessabonnement voor niks eigenlijk. Vraag me niet waarom m’n lichaam er nog sportief uitziet met al dat eten wat ik naar binnen prop. Misschien is het de leeftijd, (lacht). Wel let ik op dat ik niet teveel fast food eet.
thumb_IMG_7898_1024

Wij kunnen alvast niet kiezen en zouden zo een ellenlange lijst beginnen opsommen maar…wat vind jij je mooiste lichaamsdeel?
Mn voeten? Ik heb prachtige voetjes, haha
thumb_IMG_7896_1024

Haha, we hebben je van kop tot teen bekeken en voeten was het letterlijk en figuurlijk het laatste waar we aan dachten. Waarschijnlijk niet maar toch de vraag…zou je iets willen veranderen aan je lichaam?
Ik zou op dit moment niks willen veranderen. Ja, als ik langere benen kon kopen had ik dat gedaan.
thumb_IMG_7904_1024 

In het leven van een model is sociale media onontbeerlijk geworden. Kijk nu maar bijvoorbeeld naar de stemming van de FHM500 mooiste vrouwen. Waarom moeten we net Miss Estrella Pau volgen op Social Media?

Ik heb leuke foto’s en publicaties voor jullie in petto, (knipoog)
thumb_IMG_7967_1024  

Kunnen we alleen maar beamen. Een ander vraagje wat ons mannen aanbelangt. Wat moet een man hebben om u te kunnen verleiden?
Ik vind het het meest belangrijk om een goede klik te hebben in een relatie of eerste conversatie, als die er niet is dan houdt het meteen op. Ik vind het belangrijk dat een man weet hoe je een conversatie houdt, een goed stel hersenen dus. Ook moet hij zorgzaam, ambitieus en goed in bed zijn.
thumb_IMG_7906_1024 

Eindelijk iemand die dit ook durft benoemen! Geef eens je ultieme tip aan mannen, waar houden vrouwen van of wat willen ze verkrijgen?
Beauty attracts the attention, personality captures the heart. Tegenwoordig is iedereen zo gefocust op het uiterlijk. Niets is zo aantrekkelijk als een geweldig innerlijk.

Dit is natuurlijk wel makkelijk gezegd als je zelf een enorm mooie dame bent…toch mooi en we nemen hem zeker mee! Dan komen we aan onze ‘Favo-vraagjes’. Waar kunnen we je terugvinden voor een hapje, dansje en drankje?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heel veel uit ga in clubs en dergelijke, maar een goed feestje op Ibiza vind ik heerlijk. Blue Marlin. Open air festivals en beachclubs zie ik veel liever dan een nightclub vol arrogante gezichten en dronken mannen.
thumb_IMG_7905_1024

En wat met uw favoriete zonde?
Chocolade muffins! Is dat een zonde?

Estrella? JA!!! Mijn lief zou zelfs zeggen, een doodzonde! Het allerlaatste vraagje voor we afronden…Wat zijn je ambities?
Ik wil vooral veel blijven reizen en veel van de wereld zien. Ik wil me actiever inzetten tegen dierenmishandeling en ik zou graag minstens 3 kinderen willen hebben, later.
thumb_IMG_7903_1024 

Bedankt Estrella en alvast heel veel succes en dat al je dromen en ambities mogen uitkomen. Wij zijn alvast van mening dat dit geen probleem mag zijn. Willen jullie alvast Estrella ook een handje helpen in het zo hoog mogelijk eindigen in de FHM500, een lijst van ‘s werelds mooiste dames, klik dan alvast op deze link en laat uw stem horen! Wens je nog meer te weten over deze mooie dame, neem dan alvast een kijkje op haar persoonlijke site en like haar Facebookpagina! Doen, geloof ons en je zal er alvast geen spijt van hebben! 
thumb_IMG_7897_1024thumb_IMG_7895_1024

You May Also Like

Het Limburg-gevoel met Miss-kandidate Melissa Holsteens

Limburg! Niet voor het eerst we hier zijn gestrand met onze voltallige redactie. Bilzen ...

Zo versla jij die weekendkater op maandag!

Zwaar weekendje gehad? Gisteren na die verloren voetbalmatch nog wat blijven hangen? Is het ...

Once you go…Black Friday

Vergeet de kortingen, hier zijn de babes!  Gisteren was het Thanksgiving, dat maakt dat ...

Hosting door Fraai