Zolang er HOPE is

Bij Whatmatters hebben we een groot hart, en dan bedoelen we dat niet alleen in de letterlijke betekenis van het woord. Wij helpen al eens graag iemand, tonen betrokkenheid en zouden soms spontaan in het vliegtuig springen om eigenhandig vluchtelingen uit de Griekse wateren te gaan sleuren of geweerschoten op zijn Bodyguard’s (de film, die hopelijk bekend is, nvdr.) op te vangen in Syrië. Geen dank, wij zijn ermee bezig!
11051814_968874569801250_3790107304258715793_o
Iets korter bij huis en met een heel andere insteek probeert ook HOPE een verschil te maken. Met het organiseren van verschillende events, optredens en nu ook een heuse (beperkte) kledingcollectie werken ze mee aan een betere en vooral gezondere werel13072702_1157504127604959_2030582556722926885_od! Met zijn organisatie wil Rupert ‘Hope’ geven aan al diegenen die ‘hope’ nodig hebben. Zijn visie is: ” voor elke droom is een weg, je moet alleen je weg creerën”! Met de opbrengsten heeft hij steeds het wetenschappelijk onderzoek “immunotherapie” van het CCRG UZA gesteund. Vandaag de dag zal hope benefiet meer brede en gevarieerde acties steunen in de strijd tegen kanker. Om een vb te geven: een lessenpakketje ontwikkelen om kanker meer bespreekbaar te maken op scholen en een kinderanimatiefilm die de ziekte voor de allerjongste een meer tastbaar gezicht geeft. Je hebt bij deze alvast geen reden om niet naar zijn events te gaan. Zeker omdat ook de feestjes altijd dik in orde zijn!
Als kankerpatiënt en DJ, maakt hij op zijn eigen manier het verschil en met succes. Respect!
Ontdek hier alvast de kledingcollectie van HOPE, die je tegen een schappelijke prijs kan bestellen. Uiteraard kan je ook gewoon doneren, dit kan op het rekeningnummer BE87 0688 9692 6994. Er zijn ook stuks voor vrouwen!


Vanaf 3 mei te verkrijgen bij Peak Lodge Schilde / New Generation Borgerhout / Gym TC Schoten
Ongetwijfeld ook wel op andere manieren via een mailtje naar de organisatie!
De events en alle andere informatie kan je vinden op de website of op de Facebookpagina van de organisatie. Niet twijfelen, doen!

You May Also Like

5 zonnebrillen waarmee je de zomer aankan!

De échte zomer mag dan wel wat op zich laten wachten, een zonnebril is ...

Yeezy Boost 350 V2

Je hebt iconische sneakers, waar we in een later artikel nog wel eens op ...

Hosting door Fraai