Een juweel van fromanteel

We kunnen veel zeggen over Nederlanders, maar ze weten bij FROMANTEEL wel, hoe ze een uurwerk kunnen vormgeven en nog uiterst betaalbaar houden ook. Bizar dan ook dat dit merk in België eigenlijk bijzonder weinig bekendheid geniet. Tijd om daar verandering in te brengen.

Pendulum
GENERATIONS PENDULUM Swiss Made/ Pendulum Mod. 2824-2/ Loopt 38 uur/42 mm case/20 mm strap/  Makkelijk verwisselbare lederen bandjes

De geschiedenis van het merk gaat al terug tot de 17de eeuw, wanneer Ahasuerus Fromanteel, klokken begon te maken in Amsterdam. Blijkbaar was deze man, met de onuitspreekbare naam, een genie met klokken. 7 jaar geleden werd deze naam dan ook heropgevist en was het nieuwe Fromanteel geboren.
GP1101_uurwerk_sfeer-1024x576Waar het merk zich tot voor kort enkel op de markt begaf met Quartz horloges, brachten ze eind vorig jaar hun eerste volledige mechanische horloge op de markt. Met de aantrekkelijk geprijsde FROMANTEEL GENERATIONS PENDELUM beschik je over een tijdloos, klassiek uurwerk, waar je je niet (Delfts) blauw voor betaald. Een horloge dat zich uitstekend laat combineren en zich niet heeft laten verleiden tot fratsen. Sober en stijlvol.
De Quartz uurwerken starten rond de € 379 en de prijs van de Pendulum blijft ook netjes onder de € 1000. Voor 999 luttele roebels heb je een mechanisch en Zwitsers uurwerk, dat niet persé hoeft onder te doen voor de wereldberoemde merken. Een aardige instapper voor iedereen die wel kwaliteit wil, maar ook nog budget wil overhouden voor andere zaken dan een uurwerk.
1014676Bestellen doe je heel eenvoudig op de webshop van het merk. Volgen kan op Facebook & Instagram.

You May Also Like

Renard Watches: verleidelijk, gracieus en wild

We hebben best wel wat fijne horlogemerken in België, maar als we objectief en ...

Games worden werkelijkheid met VR

Virtual Reality is de perfecte manier om te ontsnappen aan het saaie dagelijkse leven. ...

Elke 6 maanden een nieuw armsnoepje rond je pols

Een Rolex? Graag, maar jammer genoeg geen spek voor onze bek. Als we ooit ...

Hosting door Fraai