Dwalend door de stad

In Antwerpen zijn heel wat toeristen. Je hebt die met gids, je hebt die zonder gids, je hebt Tourist LeMC de stadstroubadour en je hebt sinds kort ook de verloren toerist, LE TOURISTE PERDU, maar dat is dan weer een kledingmerk. Een mens moet het allemaal maar weten.
Steden als inspiratie
DSC_0236_bnw-683x1024LTP haalt zijn inspiratie uit de wereldsteden en rekent daar voor het gemak Antwerpen even bij. Zo zijn we dan wel weer, hier in dit chauvinistische dorp. Multicultureel, uitdagend en kleurrijk, dat is wat steden kenmerkt en wat je dan ook kan terugvinden in de collectie van LTP. Hoewel we 35A501FC-AE5C-41A3-961C-E8D9D18417EB-973x1024toch ook heel vaak zwart/wit zien terugkomen, maar dat weten we dan ook wel weer te appreciëren. Verhalen en ervaringen van de ontwerper zie je dan ook terugkomen in de stukken. De ontwerper dwaalt overigens ontzettend graag in wereldsteden rond en toen hij met het label startte was zijn toekomst nog verre van helder, de naam LE TOURISTE PERDU, was geboren. Een beetje storytelling moet kunnen!
Marketing is saai
Het brein achter de collectie is overigens Jeremy Allard. Een selfmade ontwerper, die de opleiding marketing te saai vond en na een jaaropleiding grafische vormgeving dan maar zijn eigen urban label uit de grond stampte! Diepe buiging! (we raden de schoolgaande jeugd toch maar vaderlijk aan hun opleiding af te ronden, Bill Gates, Tim Cook, Richard Branson, … het zijn uitzonderingen … nvdr.).
snapJe vindt zowel voor mannen als vrouwen (is het weer niet eens tijd voor een cadeautje heren? nvdr.), leuke urban stukken op de site, die vaak refereren naar Antwerpen. Bestellen doe je gewoon online en t-shirts heb je rond de € 40, sweaters zijn vanaf € 50, de jouwe.
Volg het label ook op Facebook & Instagram, want je gaat er ongetwijfeld nog veel meer van horen

You May Also Like

Riooldeksels als print, dat is pas streetwear

Dat kunst met een grote K niet altijd peperduur hoeft te zijn is al ...

De Trendkleuren voor de zomer 2017

Aangezien we het als onze persoonlijke missie zien bij Whatmatters, jullie op de hoogte te ...

Hosting door Fraai