Deens design aan je voeten

Omdat het niet altijd de wereldberoemde merken moeten zijn (en oké, ook willen bewijzen dat we fijnproevers van de betere sneaker zijn bij Whatmatters, nvdr.) plaatsen we hier de ARKK Copenhagen Raven in de kijker.

Voor de leken en de lezers Arkk_-_Raven_black_000000001110100091_BLACK_MAW_online_store_1die aardrijkskundig iets minder onderlegd zijn, dat is dus een Deens merk. Deze jongens en ongetwijfeld ook meisjes brengen unisex en sneakers op de markt, ze houden namelijk graag simpel, dat merk je ook aan het strakke van hun sneakers. Wij zijn er in elk geval helemaal weg van.
Met designs die uitgepuurd zijn en heel ‘Scandinavisch’ ogen, val je ongetwijfeld op, net door die eenvoud. Deze stappers mogen dan sober ogen, op materiaal is er zeker en vast niet beknibbeld en stijlvol zijn ze vast en zeker.
The RAVEN BLACK MEN combineert neopreen met wit/zwarte breisteken. De witte zool, afgewerkt met rood maakt van deze sneaker een sobere eyecatcher die zich makkelijk laat aantrekken. Hetzelfde gevoel als een sok en vederlicht.
Deze sneaker is al voor € 99,95 van jou en kan je bestellen op de site van ARKK en online op de Sneaker Boutique BIJSMAAK.
 
download  Raven-Black-pair-500x500

You May Also Like

Draag niet eender wat!

Op het Frans van de Whatmatters redactie zit serieus wat “cheveux”, maar wat PAS ...

C.P. Company: innoverend en met Italiaanse pit

Ik geeft het toe, ik ben een lezer. Een merk dat zijn geschiedenis omschrijft ...

Sylvie Meis showt haar nieuwe lingeriecollectie!

Sorry mannen, we moeten af en toe denken aan onze stiekem meelezende dames. Als ...

Hosting door Fraai