De Invasie van Antwerpen!

Heel eerlijk? Tot vandaag was bij het woord invasie, het eerste wat bij de Whatmatters redactie opkwam ‘den Duits’. In 2de instantie, de invasie van ouderlingen, elke ochtend bij IKEA voor een ontbijtje. We geven het toe, we weten ook niet alles, onze excuses!
12466340_10153968166848319_7930595516035412232_oDE INVASIE, is echter ook en vooral een platform voor opkomend talent, dus het is sowieso bizar dat we er niet van op de hoogte waren (of we zijn miskend, nvdr.). De rekels achter De Invasie groeperen talent uit diverse disciplines, denk aan fashion, design, ontwerp, multimedia en bieden ze een platform, leuke events en inspiratie. Daar kunnen we toch alleen maar achter staan!
Het hele jaar door wordt op www.deinvasie.be de nodige inspiratie geboden maar op 30 APRIL en 1 MEI staat De Invasie van Antwerpen gepland, en daar kunnen we uiteraard niet ontbreken.
De strijders van De Invasie veroveren deze 2 dagen alvast ’t Eilandje in Antwerpen in. Op 5 verschillende locaties kan je een kijkje komen nemen en de toekomst van de Belgische design- & kunstwereld ontdekken. Meer dan 80 jonge ontwerpers en creatievelingen vertonen er hun kunstjes en heel uiteenlopende disciplines, waar jullie hier alvast enkele afbeeldingen van kunnen voorproeven. Zowel voor mannen, vrouwen en kids, zijn er héél leuke zaken te ontdekken.


Bovendien in tijden van economische rampspoed, de wereld die in sneltempo om zeep wordt geholpen en Donald Trump, is het mooi meegenomen dat dit event geheel gratis is en je nog leuke dingen kan winnen ook. Dank u De Invasie! Voor een kleine of iets grotere donatie kan je wel vriend van De Invasie worden.
Ontdek vandaag nog alle praktische info op de site, meld je aan via Facebook voor het event en dompel je 2 dagen onder in onversneden creativiteit en bruisende jeugdigheid. Uiteraard zijn er de nodige foodtrucks voorzien!

You May Also Like

De wedergeboorte van L'Amitié

Restaurants komen en gaan, zeker in een stad als Antwerpen. Maar soms slaagt een ...

Whatmatters WK Veldrijden Special

Vandaag geen motoren, op één betrapte mechanisch gemanipuleerde fiets na, toegelaten op het circuit ...

Whatmatters Weekend Tip: Kamping Kitsch Club

Het grootste verkleedfestival van de Benelux opent zaterdag zijn deuren! Zaterdag 25 augustus is ...

Hosting door Fraai