Bittersweet symphony? Volmer!

Het leven van een Whatmatters redacteur is hard! Persdagen afschuimen, een indigestie oplopen om reviews te kunnen schrijven en interviews, heel veel interviews, allemaal voor jullie. Geen dank!
Volmer-packshotEerder deze week botsten we bij ‘With Love Nans*’ op het nieuwe aperitief Volmer. Het bitterzoete aperitief, mét verhaal, zal in de eerste plaats voornamelijk vrouwen weten te verleiden, maar dat was buiten ondergetekende gerekend. Enkele glazen later was ik weer helemaal in touch met mijn vrouwelijk kant. Schol!

Geen bitterzoet, maar een zeemzoet verhaal

Het recept van dit verfrissende aperitief is gebaseerd op het ambachtelijke recept van Madame Volmer. Deze kranige dame, die wel een glaasje kon verzetten (respect,nvdr.), was zeker niet gierig en deelde dan ook kwistig haar huisgemaakt aperitief uit. Enkele maanden geleden sprongen de mensen achter Volmer in hun wagen en besloten in de Provence met het originele recept uit de jaren ’50 aan de slag te gaan. Kleinschalig, maar daarom niet minder lekker.

Dat smaakt naar meer

Volmer-1Bij het proeven was uw redacteur alvast overtuigd. In combinatie met tonic drinkt het makkelijk weg en komt de sinaasappel- & kruidige smaak perfect tot zijn recht. Het is eens wat anders dan Gin en bitters gaan het helemaal maken, hebben we al uit meerdere goede bronnen vernomen. Je proeft een mix van zoete en bittere appelsien, rietsuiker en kruiden in dit artisanaal drankje.
De perfect serve?

Vul een groot wijnglas met ijsblokjes
7 cl Volmer + 7 cl Tonic
Afwerken met sinaasappelschil

Volmer laat zich ook uitstekend puur drinken met ijs, met schuimwijn of met sinaasappelsap.
Momenteel verovert Volmer de winkelrekken en ook bij heel wat horecazaken is het aperitief al te verkrijgen. Vraag er dus zeker achter!
Meer weten over Volmer? Neem een kijkje op www.aperovolmer.com, op Facebook of Instagram.
Nu gaat uw redacteur rustig een glaasje nuttigen!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

DEW urban cultivated rugzakken

Een rugzak? Zelden of nooit. Geen idee waarom, maar voor het werk zweer ik ...

Bah! Heineken brouwt bier uit grachten Amsterdam!

Het is gebeurd! Waar ze in de hoofdstad van onze Noorderburen nog dachten enigszins ...

Ginderella: (on)kruid in je gin

Assepoester heeft er weinig mee te maken vermoeden we, maar GINDERELLA wist ons alvast ...

Hosting door Fraai