Deze bike is LEKKER …

Gewoonweg lekker

Soms word je verleid door een naam. Geef maar toe ‘Lekker’ springt toch onmiddellijk in het oog?  Als merk van stalen rossen is de link op het eerste zicht wat minder duidelijk, maar wie ligt daar wakker van?
13092055_1035549909848283_4862276998578950806_nLEKKER BIKES zijn hippe, trendy stadsfietsen, made in Amsterdam. De fietsen mogen dan Made in Holland zijn, het eerste land dat ze in 2011 stelselmatig begonnen te veroveren was Australië. Fietsen ze daar trouwens ondersteboven? (NEE, nvdr.). Als ware Nederlandse veroveraars exporteerden ze de oer-Hollandse fietscultuur naar het land van de kangoeroes en met succes blijkbaar.

Fancy fietsen

Van zo’n mooi verhaal krijgen we spontaan tranende ogen, maar hoe zien de fietsen eruit? Wel, euhh… lekker! Kwalitatieve stalen rossen, hip, trendy en nog perfect afgemonteerd ook. Bovendien hoef je ook helemaal geen aanslag op je portefeuille te plegen of een lening af te sluiten bij Mevrouw Leemans (voor Antwerpenaars WEL gekend, nvdr.) om zo een Lekker(e) Bike aan te schaffen.
12494695_1015407451862529_6494698490031735530_nOnline kan je een waaier aan fietsen bestellen, voor de sportieveling, de stadsmens of de hipster, je zegt het maar. Voor elk wat wils dus en eindelijk een goede reden om je versleten mormel in te ruilen voor een nieuw, blinkend exemplaar. Prijzen vanaf € 377 en voorlopig enkel te bestellen op de webshop.
Momenteel bekijkt het merk de Belgische markt dus we zijn ervan overtuigd dat deze Lekkere bikes binnenkort ook in de betere urban bike shop in België te verkrijgen zullen zijn.
Lekker Bikes valt uiteraard ook te volgen op Facebook & Instagram.

You May Also Like

Wij worden wereldkampioen barbecueën met driekleurige Edson!

Wij zitten komend WK elke match met maten aan de grill én voor het ...

Geen lief? Geen nood! Geef jezelf gewoon een Valentijnscadeau!

Lekker egoïstisch!  De sombere maand januari is voorbij gevlogen! Somber? Goh ja, de Kerstperiode ...

Mokase: koffie uit je smartphonehoesje!

Wat ze tegenwoordig allemaal uitvinden? Van alles en niets is onmogelijk! Maar wie er ...

Hosting door Fraai