Al sneakerend naar Rio

Bij Whatmatters roept het woord Rio steeds opnieuw een gevoel van verlangen, hoop en opwinding op. Veel heeft te maken met een gezellige, doch redelijk dronken Oudejaarsnacht een viertal jaar geleden. Eén van onze betere maten had ons een vrijgezellen beloofd naar de stad met misschien wel het bekendste strand ter wereld, Copacabana. Helaas voor ons ‘strandde’ onze Copacabana-dromen een paar weken later toen er helemaal geen reden tot trouwen meer kon zijn omdat onze goede vriend het hazepad gekozen had. Bindingsangst? We zullen het nooit weten…hoewel…we krijgen terug hoop daar zijn huidig lief na een liefdevolle citytrip met een joekel van een ring om de vinger huiswaarts keerde. In ieder geval, onze met bloemen bedrukte zwemshort, zonnecrème factor 20 voor de ene en 40 voor de andere, wegens iets gevoeligere huid, en onze Havaianas liggen klaar wachtend op de uitnodiging van onze held. ‘Rio, here we come!’
Laat dat nu net dit jaar ook de leuze zijn van onze Belgische Olympiërs, Team Belgium. Helaas niet in ‘gebloemdrukte’ zwemshort en Havaianas maar wel met een paar sneakers van Skechers aan hun voeten. Op de deunen ‘Rio’ van ene Dj en producer uit Edegem, Boris Daenen, alias Netsky is de collectie van onze Belgische helden die voor de langverwachte medailles moeten gaan zorgen met veel drum & bass voorgesteld.
De officiële Team Belgium Skechers sneaker zet de Belgische driekleur op subtiele wijze in de kijker. Een absolute must-have dus voor iedere fan! Met een aanbevolen verkoopprijs van €69,95 niet eens duur voor een goed zittend Olympisch schoentje om uw dierbare voeten. Om geen klachten van geurhinder vanwege mensen in uw buurt te krijgen, raden we u wel een paar halve sokjes aan. Om twijfelaars aan te moedigen die deze sneaker (nog) niet wensen te kopen omdat deze maar een maand (tijdens de Olympische Spelen) meegaan, kunnen we meegeven dat ook onze Belgische voetbalhelden in juni starten op het EK. Daar wij dan waarschijnlijk met zen allen ook in rood-geel-zwart plunje op één of andere Grote Markt het alcoholverbruik mee promoten, passen deze sneakers ook wel in het concept en kan je ze alvast inlopen tegen de start van de Spelen in Rio. We suggereren maar…
Soit, voor meer informatie kunt u terecht op SKECHERS en op Facebook en had je graag een idee hoe Braziliaans het sfeertje was bij de lancering?  We hebben alvast voor u de aftermovie.
 

 

You May Also Like

"When life gives you lemons, …"

9 Lemons is het creatieve bureau van Cas Teensma & Wayne Snoek. Eigenlijk geven ...

De Italiaanse flair van Maison D'Longueville

Heren, er gaat weinig boven strak in het pak. We mogen hier op Whatmatters ...

Comme des Garçons x Nike: een nieuwe collab!

De samenwerking tussen Comme des Garçons en Nike loopt al een tijdje. Terecht, want ...

Hosting door Fraai