3 privésauna's om van te smelten

Relaxen, ja daar kunnen we wat van bij de Whatmatters redactie. Sauna’tje links, massage rechts, af en toe ons eens flink laten verwennen en een beetje bloot lopen, niks mis mee.

Aangezien we redactioneel en daarnaast ook nog wel wat uren kloppen, hebben we regelmatig wat goed te maken bij de vriendinnen. Wa1131687872_e3c19ff339_oar kan dat beter dan in een privésauna? Niet iedereen is er even wild van en sommige hebben ook wel een reputatie, wij hebben echter nog nooit vreemde substanties in het water zien drijven of vreemde taferelen meegemaakt. Misschien omdat we brave jongens zijn? Bovendien gaan we privé, want wij mogen dan wel lichte exhibitionistische neigingen hebben, de vriendinnen zijn van het iets discretere type.

Om jullie mee te laten delen in de pret en bonuspunten te laten scoren, geven we jullie graag de 3 favoriete adresjes van de Whatmatters redactie mee. Luxe oases, waar je je even kan terugtrekken uit de dagelijkse stress en helemaal tot rust kan komen. Privacy & relaxen in stijl,approved by Whatmatters!

1. OXYGEN HOUSE – Heist-op-den-berg

Niet één, maar 3 privé-sauna’s kan je hier vinden. Of je nu opteert voor de Villa, de loft of Villa Prestige, hier baad je letterlijk in luxe. Sauna, hammam, caldarium, … alles is voorzien. Als je dan ook nog weet dat je er verschillende massages en behandelingen kan krijgen, dan weet je dat je de komende weken net wat langer kan blijven hangen. Wil je blijven overnachten of heb je andere plannen, dan kan dit hier ook in de loft.

Wat budget te spenderen of eens een ander bedrijfsfeestje organiseren? De villa, goed voor 300m2 kan ook afgehuurd worden met catering, dj, etc, … o ja, je kan er ook vergaderen. Wij hebben alvast enkele leuken concepten in gedachten.

Alle info vind je op de site, Facebook of Instagram. Prijzen starten vanaf 110 euro voor 2 uur.

2. PAREIN – BEVEREN

Je zal het niet vermoeden, maar dit pareltje ligt in het industrieterrein van Beveren. Eens in Parein merk je daar echter helemaal niets van. Je kan er terecht in 2 complexen die Aziatisch aandoen en je onmiddellijk doen wegdromen. Zowel in Yakarta als in Yoan geniet je van een top geluidsinstallatie, een loungy atmosfeer en uiteraard van whirlpools, sauna’s, zwembaden en een panoramische sauna. Je eet er ook nog eens voortreffelijk en krijgt alles netjes via een doorgeefluikje, …

Wil je eens gek doen? Laat rozenblaadjes aanrukken, regel de privé-chauffeur, zet een sushi-buffet klaar en/of ga voor het ontbijt. Uiteraard werk je het geheel af met een heerlijke massage. Bonuspunten voor een heel jaar gegarandeerd.

Alle info vind je op de site of Facebook. Prijzen starten vanaf 145 euro voor 2 uur.

3. AQUABELLO – ROESELARE

Naast een geweldige privéwellness is Aquabello ook een voortreffelijke Bed&Breakfast. Je vindt geen betere uitvalsbasis om de streek te verkennen. Strak, daar houden we zoals geweten wel van en dat is wat Aquabello te bieden heeft. 2 luxe units en een buitenzwembad liggen er op je te wachten om een teen of nog heel wat meer in te dippen. Hier geen Oosterse franjes, maar strak ingerichte ruimtes, heerlijke behandelingen en geweldig uitgeruste oases van rust en plezier. Meer moet dat niet zijn om helemaal tot rust te komen.

Bovendien ligt Aquabello op 5 minuten van het centrum van Roeselare, zodat je ook nog even kan gaan shoppen.

Alle info vind je op de site en Facebook. Prijzen starten vanaf 100 euro voor 2 uur.

Wil je er eens helemaal tussenuit? Dan zouden we het Como Shambala resort in Bali durven suggereren. Natuurlijk bronwater, omring door een tropisch woud en afgesloten van de wereld, heerlijk toch? Je verblijft in een luxueuze villa, uiteraard met private infinity pool. De dagen vul je met Yoga, moutainbiken, tennis en behandelingen. Onder tussen detox je ook nog eens of laat je je psychologisch onder handen nemen. Je komt sowieso als een ander mens terug. Uiteraard net dat tikkeltje prijziger, maar je moet er iets voor over hebben.

En last but not least willen we jullie de lokale favorieten van de redactie niet onthouden.

10858527_10205348150324880_3831461217847687016_n
Jens

Jens is kind aan huis bij privé sauna Galven in Geel. Je vindt hem er in de stoomcabine, de jacuzzi of sauna, slurpend aan de champagne. Meer info op www.saunagalven.be .

 
 
 

10708683_10204143757527242_2613597660200302276_o
Kevin

Kevin was altijd al iets wereldser (alhoewel, een wereldstad als Geel, soit,…) en kiest dan ook voor de eilanden van Lakonia in Berchem, kort bij huis. Meer info op www.lakonia.be.

 

You May Also Like

Personal Trainer Romina Nagit neemt ons onder handen!

Om nu te stellen dat de lichamen van de Whatmatters redactie kathedralen zijn, dat ...

Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Eerlijk, we zijn er al even tussenuit: Tinder heeft aan ons geen geld verdient. ...

Kaerel Skincare: no crap, gewoon smeren

Ons teerbeminde velletje is ons veel waard. Nooit geen last gehad van acné, hoogstens ...

Hosting door Fraai